Neler Yeni

Asus Tuf F15 Herkeste Olan Tuş Basmama Sorunu S, Z, X Tuşları

Hazarcn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Hazarcn
başka nasıl bir tavsiye verebileceğimi şaşırdım valla
Mesaj otomatik birleştirildi:

yani sorun sadece sende olsa neyse diycem internette baktım birçok tuf f15 kullanıcısında var
Mesaj otomatik birleştirildi:

kronik bir sorun mu acaba şuana kadar fark edilmeyen
şimdi harici bir klavye ile denedin benim laptop klavyem yazmazken harici klavyede sorunsuz yazıyor. MyAsusa yazdım umarım dönerler.

mete670

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Mert Güler
Sorun bizim çözebileceğimiz yazılımsal bir sorun değil o zaman , my asus üzerinden geri dönüş beklemek en iyisi gibi

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
430
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
430
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
s z x kesik kesik çalışıyor kalanlar normal. Asus tuf f15 kullananlarda sadece s x z nin gitmesi bir garip. O yüzden donanımsal olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca pcyi yeniden başlatınca bir süre bu sorunu çözüyor.
ben donanımsaol olduğuna eminim. klavyelerde yazılımsal hata olması neredeyse imkansız. üretim aşamasında bu swiclerde sıkıntı yaşanmış olabilir. sonuçta seri üretim bunlar 1 hata oluşursa hepsinde oluyor

Hazarcn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Hazarcn
ben donanımsaol olduğuna eminim. klavyelerde yazılımsal hata olması neredeyse imkansız. üretim aşamasında bu swiclerde sıkıntı yaşanmış olabilir. sonuçta seri üretim bunlar 1 hata oluşursa hepsinde oluyor
5 yıllık laptop aga noldu da şimdi oldu? neyse çözüm yolu için asustan yazı bekliyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Mehmet Akif Özdal
Merhaba arkadaşlar. Geçenlerde bu konu hakkında konu açmıştım haliyle bazı arkadaşlar saçma buldu :D. Sorunu internette aramaya karar verdim ve bu sorunu çoğu kişinin yaşadığını gördüm ve herkes aynı tuşlardan sorun yaşıyormuş s z x tuşları. Benim konuda steame girip bf3 açınca bu sorunun yaşandığını söylemiştim. Redditteki insanlar oyun oynarken yaşadığını söylemiş. Delirtecek bu sorun beni :D. Ne yapılabilinir? Driveri varsa güncelleyeyim ne bileyim aklıma daha bir şeyler gelmiyor. Rezillik ya valla rezillik.
Klavyen bozulmuş olabilir ya da Chipset sürücüsünü bir güncelle

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
430
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler

Hazarcn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Hazarcn
hocam kendin diyorsun bak 5 yıl :D basma swici bozulmuş olamaz mı sence :D
az önce ders gereği pardusta word kullanıyordum sıkıntısız kullandım. Dediğin gibi sıkıntı olsa hep bozuk kalır ancak biraz redditte gezsen asus tuf f15 kullanıcılarının s z x tuşlarının basmadığını görürsün. Belki dediğinde haklısındır bilemiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,630
Üyeler
159,370
Son üye
liumehmet
Top Bottom