Neler Yeni

Asus Tuf Gaming 15 laptop kötü mü?

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,829
İsim
Mert Metshi
Yapacak bir şey yok en azından seneye göre yüksek ihtimal kârdayım.
Hocam böyle düşünmeniz çok saçma. O zaman hiç araştırmadan saçma sistem alayım 2 sene sonra kârdayım diyeyim.

Genzo

80+
Hocam yanlış anlama ama göz göre göre alın terine ihanet etmek bu. GTX 1650 olan bir cihaza bu parayı vermek o parayı kazanmak için verdiğin emeğe yazık etmekten başka bir şey değil.

JrFuKi.

80+ Bronze
Merhabalar hocam bu laptopu bizzat kullanan biri olarak yorum yapmak isterim. Aynı zaman 2 tane masaüstü sistemim mevcut.
Hocam laptop model olarak muadillerinden kat kat daha iyi kasaya ve tasarıma sahip serin çalışıyor bunun 2020 kasalarında ısınma sorunu vardı fx 506 serilerinde bu durum kalktı.Tasarımı gerçekten çok güzel fanlar toz tutmayan ve hava akışını çok güzel sağlayan bir tasarıma sahip. 144 hz güzel bir ekranı mevcut. i5 10300 H fazlasıyla yeterli bir işlemci ,SSd vb ekran kartı zaten bildigimiz şeyler . Sadece 8 gb ram yetersiz kalıyor yanına kingston vb gibi iyi bir marka 8 gb ram takarsanız tadından yenmez. Ram taktıgınızda garanti dısı kalmıyor bu arada bizzat teyit ettirdim .
Asus armory crate uygulaması mevcut harika özelleştirmeler yapabiliyor myasus ile guncellemeleri garanti vb sorunları cozebiliyorsunuz.

Kısacası bu laptop güzel sorunu olan bir şey yok . Sorunsuz 1 aydır kullanıyorum..

Sizin konunuza gelirse fiyat olarak berbat bir fiyat skalasında alıyorsunuz nasıl olurda indirim diye size bunu satarlar anlamıs degilim suanda akakce yazsanız en ucuz 12.500 -13.000 tl arasında 8 gb ram modelleri mevcut bu kadar mı araştırmıyorsunuz yada araştırmadan ürün alıyorsunuz hadi diyelim sitelere guvenemiyorsunuz 500 tl daha fazla verip satıcısı amozon hepsiburada vb. olan bir yerden 13.000 tl her turlu alırsınız .

1 ay once 11.500 tl aldım 8 gb ram ile 12.200 tl ye geldi. Aşırı memnunum fakat masaüstü sistem topladıkdan sonra oyun icin laptop mantıksız gelmeye basladı ve tasıma gibi ihtiyacım olmadıgı icin 2. elde satiyorum .

Kesinlikle iade edin ve modeli begendiyseniz cok asırı ust seviye oyun oynayacagım demiyorsanız 12-13 bin tl arasında modeli sipariş verip keyifle kullanabilirsiniz...

3.George

80+ Bronze
Merhabalar hocam bu laptopu bizzat kullanan biri olarak yorum yapmak isterim. Aynı zaman 2 tane masaüstü sistemim mevcut.
Hocam laptop model olarak muadillerinden kat kat daha iyi kasaya ve tasarıma sahip serin çalışıyor bunun 2020 kasalarında ısınma sorunu vardı fx 506 serilerinde bu durum kalktı.Tasarımı gerçekten çok güzel fanlar toz tutmayan ve hava akışını çok güzel sağlayan bir tasarıma sahip. 144 hz güzel bir ekranı mevcut. i5 10300 H fazlasıyla yeterli bir işlemci ,SSd vb ekran kartı zaten bildigimiz şeyler . Sadece 8 gb ram yetersiz kalıyor yanına kingston vb gibi iyi bir marka 8 gb ram takarsanız tadından yenmez. Ram taktıgınızda garanti dısı kalmıyor bu arada bizzat teyit ettirdim .
Asus armory crate uygulaması mevcut harika özelleştirmeler yapabiliyor myasus ile guncellemeleri garanti vb sorunları cozebiliyorsunuz.

Kısacası bu laptop güzel sorunu olan bir şey yok . Sorunsuz 1 aydır kullanıyorum..

Sizin konunuza gelirse fiyat olarak berbat bir fiyat skalasında alıyorsunuz nasıl olurda indirim diye size bunu satarlar anlamıs degilim suanda akakce yazsanız en ucuz 12.500 -13.000 TL arasında 8 gb ram modelleri mevcut bu kadar mı araştırmıyorsunuz yada araştırmadan ürün alıyorsunuz hadi diyelim sitelere guvenemiyorsunuz 500 TL daha fazla verip satıcısı amozon hepsiburada vb. olan bir yerden 13.000 TL her turlu alırsınız .

1 ay once 11.500 TL aldım 8 gb ram ile 12.200 TL ye geldi. Aşırı memnunum fakat masaüstü sistem topladıkdan sonra oyun icin laptop mantıksız gelmeye basladı ve tasıma gibi ihtiyacım olmadıgı icin 2. elde satiyorum .

Kesinlikle iade edin ve modeli begendiyseniz cok asırı ust seviye oyun oynayacagım demiyorsanız 12-13 bin TL arasında modeli sipariş verip keyifle kullanabilirsiniz...
Anlamadım. Laptop çoğu oyunda kasar mı? Model hoşuma gitti fakat..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,401
Üyeler
165,013
Son üye
avengersv
Top Bottom