Neler Yeni

Asus Tuf Gaming 15 laptop kötü mü?

3.George

80+ Bronze
kanka 11k ya satiliyordu ayni cihaz bi ara o kadar indi 12k ya bulursun ve bunlara bu kadar degmez 14.400 e bunu 2 ye katlayacak cihaz satildi cok kotu bu fiyata
Neyse eninde sonunda dolardan sebep o da bu fiyatları geçer, türkiye de zarar etsende kara döüşüyor sonradan gibi gibi.

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
İlla asus diyosan bunu bari al:

ATTIĞIM LENOVO KESİNLİKLE DAHA UYGUN FİYATLIDIR. ASUS MODELİN UCUZU SADECE BU VAR.

Mr.Hakan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Oğur Hakan
Asus laptoplar ne kadar iyi olursa olsun laptopları güzeldirde ama 15bin küsüre 3060 lı laptoplar var monster markalı

3.George

80+ Bronze
İlla asus diyosan bunu bari al:

ATTIĞIM LENOVO KESİNLİKLE DAHA UYGUN FİYATLIDIR. ASUS MODELİN UCUZU SADECE BU VAR.

Moralime bozuka :(. Neyse artık iade kolay kolay edemem kesin :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Asus laptoplar ne kadar iyi olursa olsun laptopları güzeldirde ama 15bin küsüre 3060 lı laptoplar var monster markalı
Başlığı değiştim.

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Turabi Çelik
Moralime bozuka :(. Neyse artık iade kolay kolay edemem kesin :(

Başlığı değiştim.
kutusunu falan actiniz mi laptopun bi sorun yine de iade etmek istiyorum diye

3.George

80+ Bronze
o zaman edebiliyorsaniz direkt iade edin ya da siparisi iptal falan edin
Aldık fakat mağazaya gelmesini bekliyoruz. Oradaki adam laptopun burada fıyatına göre en iyi olduğunu söyledi hatta başka pcler gösterdi. MX350 olan pc'yi 15 bin TL'ye satıyorlardı yanlış hatırlamıyorsam. Her günde zam geliyor dedi.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
O kadar mı kötü? Daha ucuza bunun fiyatında vatanda yoktu.
Anlatmaya çalıştığımız laptopun kötü olması değil fiyatın ağır kazık bir fiyatta olması. Laptop gayet güzel oyun oynatır fakat asla bu parayı etmez. Bu fiyata kat kat daha fazla performans veren laptop bulabilirsiniz. Aileniz internet sitelerine güvenmiyorsa hiç yoktan Media Markt'ın Orijinal sitesinden sipariş edin.

3.George

80+ Bronze
Anlatmaya çalıştığımız laptopun kötü olması değil fiyatın ağır kazık bir fiyatta olması. Laptop gayet güzel oyun oynatır fakat asla bu parayı etmez. Bu fiyata kat kat daha fazla performans veren laptop bulabilirsiniz. Aileniz internet sitelerine güvenmiyorsa hiç yoktan Media Markt'ın Orijinal sitesinden sipariş edin.
Anladım. Babam geldiği zaman konuşuruz onla.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Aldık fakat mağazaya gelmesini bekliyoruz. Oradaki adam laptopun burada fıyatına göre en iyi olduğunu söyledi hatta başka pcler gösterdi. MX350 olan pc'yi 15 bin TL'ye satıyorlardı yanlış hatırlamıyorsam. Her günde zam geliyor dedi.
Hikaye okuyor, aileni kazıklamaya çalışıyor sadece. Ailenin bilgisi yok sanırım bu konu hakkında o yüzden kolayca kanmışlar. Forumdaki bu mesajları göstererek ailenin birazcıkta olsa ayıkmasını sağla lütfen.

3.George

80+ Bronze
Hikaye okuyor, aileni kazıklamaya çalışıyor sadece. Ailenin bilgisi yok sanırım bu konu hakkında o yüzden kolayca kanmışlar. Forumdaki bu mesajları göstererek ailenin birazcıkta olsa ayıkmasını sağla lütfen.
Vatan epey kazık satıyor sanırsam.

Fakat yanlış mıyım, dolar bu şekilde giderse pcler bu fiyatıda geçecek.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Vatan epey kazık satıyor sanırsam.

Fakat yanlış mıyım, dolar bu şekilde giderse pcler bu fiyatıda geçecek.
Geçti zaten geçeceği kadar, Vatan Bilgisayar bunu fırsat bilerek çok çok daha uçuk fiyatlara satmaya çalışıyor. Geçenlerde GT 730'lu bir kasayı 47 Bin TL'ye satışa koymuşlardı, bende bi gireyim bakayım dedim mağazaya adama dedim GT 730'lu sistem 47 Bin TL'mi dedim çalışan gülerek evet dedi. Kendileride farkında ama işte.. :D

Top Bottom