Neler Yeni

Asus Tuf Gaming 15 laptop kötü mü?

erenn4261

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Eren YÜCEL
Instagram
_erenn4261

3.George

80+ Bronze
Kötü bi bilgisayar asla değil çok güzel ama o fiyata bulur musun bulursun biraz araştırırsan daha iyi
Anladım. Gene oyun açar da?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Herhalde ailenizin zoru yüzünden VATAN'dan aldınız, iade edin. RTX 3060 laptop bulunabilir.

Alıntıyı görüntüle
Hatta sadece "RTX 3060 Laptop" yazıp buldum, ne kadar F/P tartışılır ancak burada göstermek istediğim o fiyatta RTX 3060lar var.
Malesef aile zoru çünkü taksitle almak için orayı tercih ettiler. İade ettirmezler galiba, zaten daha elime geçmedi.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
4300 TL nerde daha ucuz ki, onlarda freedoslu değil mi?
İkisi de işlemci olarak aldığınız modelden daha güçlü mesela, fiyatları da malum…

Neredeyse 3000TL daha ucuza RTX 3050 li sistem bile var.

Freedos olması pek bir şey ifade etmiyor ek olarak. Hiçbir şey bilmiyorsan bile en kötü ihtimalle bir bilgisayarcıya 100TL verip format attıracaksın yani zor bir şey değil 😀

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,246
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Anladım. Gene oyun açar da?

Malesef aile zoru çünkü taksitle almak için orayı tercih ettiler. İade ettirmezler galiba, zaten daha elime geçmedi.
Aileler genelde VATAN'ı tercih ediyor niyeyse. İstersen akakce.com'a falan biraz göz gezdir illa bulursun RTX 3060 bir laptop. Sonra ailene göster, eğer hala ona rağmen VATAN'daki alınan ASUS'u tercih ediyorlarsa... :D

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmet bozan
Asus takıntıları var, bir markaya takıldılar mı takılıyorlar. Eve bi girseniz sanarsınız ki samsung sponsor olmuş. Bir markaya taktılar mı takıyorlar.

Aslında nasıl diye soracaktım. Sistemi kötü mü diye falan.
Ortaya sorduğun zaman bilen de bilmeyen de bir şey söyler ve mideni bulandırırlar. Yorumları okuyan da sanır ki bu çocuklar her gün başka bir bilgisayarı deniyor.

3.George

80+ Bronze
Aileler genelde VATAN'ı tercih ediyor niyeyse. İstersen akakce.com'a falan biraz göz gezdir illa bulursun RTX 3060 bir laptop. Sonra ailene göster, eğer hala ona rağmen VATAN'daki alınan ASUS'u tercih ediyorlarsa... :D
Kredi kartı ile intten almak sıkıntı ailem için, ondan vatandan aldık. :(

VS07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Vahit Sarıkaya
Olsun ya yine de idare etmez mi bu?
Dostum idare edip etmeme mesele değil zaten. Senin sorun neydi hata mı yaptım? Herkes yazmış pahalıya alındığından daha ucuza daha üst seviye model alınabileceğinden iyi olmamış senin adına. İade edemiyorsan kullanacaksın zaten. Şayet böyle bir durum varsa ve sen tatmin bekliyorsan burada kimse sana çok iyi ürün almışsın çok iyi fiyat vs. yazmaz kusura bakma. Dediğim gibi iade edebiliyorsan önerilen laptoplara bakabilirsin. Cidden para bu devirde kolay kazanılmıyor.

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,246
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Kredi kartı ile intten almak sıkıntı ailem için, ondan vatandan aldık. :(
10 saniye araştırma yaparak gösterdiğim R5 5600H + RTX 3060 laptopu amazon.com üzerinden satılıyor. Onu satan kişiye de baktığımızda pekte bir sorun yok.

3.George

80+ Bronze
Dostum idare edip etmeme mesele değil zaten. Senin sorun neydi hata mı yaptım? Herkes yazmış pahalıya alındığından daha ucuza daha üst seviye model alınabileceğinden iyi olmamış senin adına. İade edemiyorsan kullanacaksın zaten. Şayet böyle bir durum varsa ve sen tatmin bekliyorsan burada kimse sana çok iyi ürün almışsın çok iyi fiyat vs. yazmaz kusura bakma. Dediğim gibi iade edebiliyorsan önerilen laptoplara bakabilirsin. Cidden para bu devirde kolay kazanılmıyor.
Anladım. Sağol.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,939
İsim
Mert Metshi
Geçmiş olsun

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Turabi Çelik
O kadar mı kötü? Daha ucuza bunun fiyatında vatanda yoktu.
kanka 11k ya satiliyordu ayni cihaz bi ara o kadar indi 12k ya bulursun ve bunlara bu kadar degmez 14.400 e bunu 2 ye katlayacak cihaz satildi cok kotu bu fiyata

Mr.Hakan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Oğur Hakan
Böyle bir laptop almakta iyi yapmışsınız diyemem çünkü 14.000 TL'ye bundan daha iyi laptoplar var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,206
Üyeler
166,172
Son üye
djxjjsdejdkj
Top Bottom