Neler Yeni

🔥İndirim ASUS TUF GAMİNG 27 İNÇ 2K MONİTOR 13699 TL

ChristianSerratos

80+ Silver
Worlde özel vade farksız 6 taksitte var

Zeitgest

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Ömer Faruk KARADENİZ
Pivot olmaması büyük eksiklik.

• Beğen
Reaksiyonlar: S4rd

ConquerorXIV

80+ Gold

MUSA54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
MUSA
AQML1A ile bunun arasında ki o L harfi neyin farklı olduğu anlamına geliyor bilen var mı?

Emardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Emircan Doğankaya

İyi bir indirim almayı düşünenler alabilir

en taban fiyatta iyi ürün

MUSA54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
MUSA
Pivot özelliği sadece. Fakat bir sitede panel farkı da olduğu yazıyor.
Peki bu farka göre hangisinin paneli daha iyi? ML1A daha yeni diye duydum ben ? ve birsey daha sormak istiyorum tuf serisi monitorlerin panelleri leş diyor bi kaç kişi bu forumda hattaa şimdi hatırlamıyorum okuduğuma eminim, hatta sırf bu yüzden farklı model arayışına girdim ve Gigabyte m27q x modelini kadrajıma alarak onda karar kalmıştım lakin hala bu tuf serisi paneller neden kötü veya buna katılan kişi sayısı ne denli popüler anlamış değilim sizce de öyle mi kötü mü panelleri kimden alıyorlar acaba paneli lg den mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mustafa Atıf Alsaç

Arada 5000 TL'lik bir fark olduğunu düşünmüyorum. Bütçesi yetmeyenler bunda da bakabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Birkan Öztürk
Peki bu farka göre hangisinin paneli daha iyi? ML1A daha yeni diye duydum ben ? ve birsey daha sormak istiyorum tuf serisi monitorlerin panelleri leş diyor bi kaç kişi bu forumda hattaa şimdi hatırlamıyorum okuduğuma eminim, hatta sırf bu yüzden farklı model arayışına girdim ve Gigabyte m27q x modelini kadrajıma alarak onda karar kalmıştım lakin hala bu tuf serisi paneller neden kötü veya buna katılan kişi sayısı ne denli popüler anlamış değilim sizce de öyle mi kötü mü panelleri kimden alıyorlar acaba paneli lg den mi
Eğer ki doğruysa M1A daki oanel AUO, ML1A daki panel BOE. AUO daha iyi.

Top Bottom