hocam niye mide bulandırdın ya sorunlu modeller miBunun pivot olan modelini aldım, elimde vg27aqz 165 var, yükseltiyim dedim. Yan yana koydum baktım görüntü ve renkler olarak vg27aqz daha iyi duruyor. Hafiften ışık sızması da vardı iade ettim,
Hocam sorunlu diyemem gayet kullanılır. Işık sızması olmayan ips belki vardır ama ben o kadar monitör değiştirdim daha olmayanı denk gelmedi. Ama elimdeki daha eski model olan monitör daha iyi görüntü verirken üstüne para koyup bunu almak mantıklı gelmedi. Kare hızı arttıkça görüntü kalitesinden feregat ediyoruz sanki. Elimde hiç monitör olmasa seve seve kullanırdım diye düşünüyorum.hocam niye mide bulandırdın ya sorunlu modeller mi
Renk ayarlarıyla alakalı olduğunu düşünüyorum. Çünkü belirttiğiniz model en en dip seviye qhdlerden.Hocam sorunlu diyemem gayet kullanılır. Işık sızması olmayan ips belki vardır ama ben o kadar monitör değiştirdim daha olmayanı denk gelmedi. Ama elimdeki daha eski model olan monitör daha iyi görüntü verirken üstüne para koyup bunu almak mantıklı gelmedi. Kare hızı arttıkça görüntü kalitesinden feregat ediyoruz sanki. Elimde hiç monitör olmasa seve seve kullanırdım diye düşünüyorum.
Osd den bütün ayarları denedim. Onun dışında driverden atılan bir ayar varsa bilmiyorum hocam. Bu arada kağıt üzerinde dip model uygulamada müthiş bir kalitesi varRenk ayarlarıyla alakalı olduğunu düşünüyorum. Çünkü belirttiğiniz model en en dip seviye qhdlerden.
mecbur 2k alıcam 10 güne gelir sistem, indirimlerde bitti elimde bi normalde oldugu fiyatın en altında olan bu model var digerleri arttı, ucuzken almadıgım seyi fazla fiyattan almak istemiyorum tabii ki, bi yandan da 260hz neyime 7k civarına da 180 hz okeydir gibi geliyo emin olamaıdm.Hocam sorunlu diyemem gayet kullanılır. Işık sızması olmayan ips belki vardır ama ben o kadar monitör değiştirdim daha olmayanı denk gelmedi. Ama elimdeki daha eski model olan monitör daha iyi görüntü verirken üstüne para koyup bunu almak mantıklı gelmedi. Kare hızı arttıkça görüntü kalitesinden feregat ediyoruz sanki. Elimde hiç monitör olmasa seve seve kullanırdım diye düşünüyorum.
İncelemesine bakmadım ama 1 serisi eski. Aşağı yukarı ne çıkacağını da biliyorum. Bütceniz yetiyorsa G274QPX bakın. Aradaki farka değer.@Fantastiktürk hocam ne diyorsun 2k 240 arayanlara gider mi.
Bu arada pivot yok ya monitör kolu alsak yeterli olur mu daha iyi pivot yerine onu da değerlendirebilir miyiz ilerleyen zamanlar da
3k fiyat farkı var değer dersen onu alayımİncelemesine bakmadım ama 1 serisi eski. Aşağı yukarı ne çıkacağını da biliyorum. Bütceniz yetiyorsa G274QPX bakın. Aradaki farka değer.
3k fiyat farkı var değer dersen onu alayım
Tamam dostum acelesi yok bana böyle peşin fiyata taksitli lazım acelem yok müsait ölünce bakar mısın3k değer mi bilemiyorum. İncelemem lazım da saat... Vaktim de kalmadım
Acelem yok dediğim gibi beyaz bulsam onu alacağım ama şuan çok pahalılarQpx12k iken bedavaydı. Ara ara düşüyor, bütçe çıkıyorsa o daha iyi.