Neler Yeni

🔥İndirim ASUS TUF GAMING 27" VG279Q1A 165Hz 1ms IPS Monitör !! 3.699 TL!

Kemo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Kamil Tutal
İ3 12100f videolarında 200.250 falan görüyor. Onla rahat görebilir. İnternetten videolara bakabilirsiniz
400 FPS falan veriyor. AlienWare 240 Hz akar gibi. Saçma olan kısım ise sistem 10.5 k monitör 6 k. İ5 12400f + RTX 2060 için 240 Hz önerir misiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

beyler sizce bu ikisindenm hangisi

Gigabyte alıcaktım, web stoğu bitmiş

Legannen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Duran Eker

GIGABYTE monitör de çok güzeldir. İkisininde + ları ve - leri var farklı farklı ama her ikisi de alınır.

bu monitör de karşılaştırılabilir bence.

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Genel anlamda biraz böyle soluk oluyor hocam. Ben de bu Asus modellerin CURVED olanı vardı bu yüzden sattım. Sabahları görmek zor oluyordu. Işık vuran taraf oda ve cam arkamda olmuyor. Kardeşime IPS aldım böyle bir derdi yok çocuğun
Panel tipinin parlaklıkla alakası yok

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1

300 lira farkla 27' varken 24' tercih etmezdim 24' alacağım diyorsanız Lg 24GN650-B veya 600-B modeline bakın

SadeceSeyf

80+ Gold
Panel tipinin parlaklıkla alakası yok
Parlaklıktan kastım benim gözümün gördüğü hocam. Ve ben diyorum ki Va panellerin ekranı grimsi durduğu için ışıkta goremiyorum. Ne ile alakası olduğu beni ilgilendirmiyor. Ben Va kullandım. Gün ışığında görmekte zorlandım yazdım sadece

İtopyadako ürünü alamazsın. Çünkü bitmiş 🤣

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Parlaklıktan kastım benim gözümün gördüğü hocam. Ve ben diyorum ki Va panellerin ekranı grimsi durduğu için ışıkta goremiyorum. Ne ile alakası olduğu beni ilgilendirmiyor. Ben Va kullandım. Gün ışığında görmekte zorlandım yazdım sadece
Sizin kullandığınız modelin sunduğu cd/m² değeri düşüktür. Odyssey g3 210-220cd parlaklık sunuyor mesela, güneş alan bir odada karanlık kalması normal.

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak
Oyun odaklı alacaksan IPS ekran al bence nasıl kullanacağına bağlı değişir tabii ki. G7 çok iyi bir monitör o fiyatlara çıkabileceksen monitörler arası iyi karşılaştırma yapmanı ve seçimini iyi yapmanı tavsiye ederim.
Hocam valorant rdr2 her türlü oyunu oynuyorum 3070ti olduğu için 2k gerekli ve fityatlar 6-9 arasında. Güzel monitorler hep 8-9k iken 240 Hz olsun dedim , başka bir monitör bulamadım açıkçası ama öneriye açığım.

Legannen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Duran Eker
Hocam valorant rdr2 her türlü oyunu oynuyorum 3070ti olduğu için 2k gerekli ve fityatlar 6-9 arasında. Güzel monitorler hep 8-9k iken 240 Hz olsun dedim , başka bir monitör bulamadım açıkçası ama öneriye açığım.
Pek bir önerim yok valla öneri versem bile epey den filtreleyerek verebilirim onu da zaten sen bakmışsındır bile benim tek tavsiyem ekranın IPS olmasıdır.

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak
Pek bir önerim yok valla öneri versem bile epey den filtreleyerek verebilirim onu da zaten sen bakmışsındır bile benim tek tavsiyem ekranın IPS olmasıdır.
Hocam doğru ama çoğu kişi G7 nin IPS kadar güzel odlugunu belirtmiş. Va olması nedeni de zaten kavisli olması

Legannen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Duran Eker
Hocam doğru ama çoğu kişi G7 nin IPS kadar güzel odlugunu belirtmiş. Va olması nedeni de zaten kavisli olması
Olabilir çok fazla bir bilgim yok. IPS den sonra VA panel sevmiyorum ben şahsen. Itopya vb mağazalardan bir tanesine gidip almadan önce inceleyedebilirsin.

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak
Olabilir çok fazla bir bilgim yok. IPS den sonra VA panel sevmiyorum ben şahsen. Itopya vb mağazalardan bir tanesine gidip almadan önce inceleyedebilirsin.
Ankaradayim. Asus VG27AQ1A aldım birkaç kere değişime yollamistim ölü piksel den , okadar kötü idiki paneli renkleri çok cansız ve ışığı dusukdu. İade edildi
Ondan sonra MSI mag27qrf yi 6kya aldım k çok iyiydi ama sonra ölü piksel den değişimde iade edildi ve şuan 9k. Fiyatı düşerse direk onu alırım ama 9k olacaksa Samsung diye düşündüm.

Genel anlamda biraz böyle soluk oluyor hocam. Ben de bu Asus modellerin CURVED olanı vardı bu yüzden sattım. Sabahları görmek zor oluyordu. Işık vuran taraf oda ve cam arkamda olmuyor. Kardeşime IPS aldım böyle bir derdi yok çocuğun
Hocam asusun IPSleri de çok kötü zaten

SadeceSeyf

80+ Gold
Ankaradayim. Asus VG27AQ1A aldım birkaç kere değişime yollamistim ölü piksel den , okadar kötü idiki paneli renkleri çok cansız ve ışığı dusukdu. İade edildi
Ondan sonra MSI mag27qrf yi 6kya aldım k çok iyiydi ama sonra ölü piksel den değişimde iade edildi ve şuan 9k. Fiyatı düşerse direk onu alırım ama 9k olacaksa Samsung diye düşündüm.

Hocam asusun IPSleri de çok kötü zaten
Kötü olan ne hocam onu da söylerseniz biz de gelince ona bakalım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,063,161
Üyeler
168,898
Son üye
Ekoo