ConquerorXIV
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,592
bu fiyata normal soğutucu ve ryzen controller kullanılması lazım zatenclevo kasa, monster kullanmışlığım var aynı kasaydı o da. ısınma sorunu var bu modellerin.
bu fiyata normal soğutucu ve ryzen controller kullanılması lazım zatenclevo kasa, monster kullanmışlığım var aynı kasaydı o da. ısınma sorunu var bu modellerin.
dostum sen o videolara inanıyor musun?Monster incelemelerini falan izledim genelde beğeniliyordu yani LAPTOP adı üstünde illa ki ısınıcak kullanmadım ama böyle düşünüyorum.
Ya ben çok zorlamam zaten Valorant gta tarzı oyunlar oynarım sistem özellikleri güzel Görmez mi işimi ?Attığın cihaz 2020 üretim A15 kasa. Kronik ısınma sorunlu. Tuf serisinde 2021 üretim F15 kasa veya 2022 üretim A15 kasa alınmalı.
işini görür ama kafanı ağrıtır ben 8 ay kullandım monster acer'a geçtim çok rahatladım.Ya ben çok zorlamam zaten Valorant gta tarzı oyunlar oynarım sistem özellikleri güzel Görmez mi işimi ?
Bütçemi yaparsam 16.5 falan zorlarım indirimle falan ürün yakalarım bu fiyata al keyfine bak diyeceğiniz ürün ?dostum sen o videolara inanıyor musun?
millet neden videodaki değerleri almıyor hiç düşündün mü ?
kulaklıkla falan dengeleriz onu yaişini görür ama kafanı ağrıtır ben 8 ay kullandım monster acer'a geçtim çok rahatladım.
knk olay sadece ses değil ki laptop gereğinden fazla ısınıyor valorant oynuyorum 90-95 derece ne demek allah aşkınaBütçemi yaparsam 16.5 falan zorlarım indirimle falan ürün yakalarım bu fiyata al keyfine bak diyeceğiniz ürün ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kulaklıkla falan dengeleriz onu ya![]()
Sizin ACER e bakıyorum da 8GB RAM lik versiyonları var yeter mi Resident evil village de falanknk olay sadece ses değil ki laptop gereğinden fazla ısınıyor valorant oynuyorum 90-95 derece ne demek allah aşkına
bak şimdi acer aldım 80 dereceyi geçmiyor.
knk olay sadece ses değil ki laptop gereğinden fazla ısınıyor valorant oynuyorum 90-95 derece ne demek allah aşkına
bak şimdi acer aldım 80 dereceyi geçmiyor.
yetmez.Sizin ACER e bakıyorum da 8GB RAM lik versiyonları var yeter mi Resident evil village de falan
gpu ya dikkatli bak, gpu cpu dan daha az ısınır
o kadar da değil
Valla reis o halde ya ASUS yada MONSTER alıcam birini yapıcak bir şey yok 4 yıl idare etsin yeterli devamına bakarızyetmez.
öyle de fiyat olarak iyi olmasa alınmaz zatenyetmez.
asus al geç o zaman, monster tongfang kasa harici alınmaz ki o bütçede o kasa yok.Valla reis o halde ya ASUS yada MONSTER alıcam birini yapıcak bir şey yok 4 yıl idare etsin yeterli devamına bakarız