Masaüstü RTX 3060 neredeyse aynı. 1 TFLOPS civarı fark var.Bi sorum olucaktı mobil rtx 4060 ekrankartı hangi masa üstü ekran kartıyla aynı güçte ?
Aldın mı dostum ?Ürünün donanımsal olarak tam aradıgım ürün bu fiyat bandında başka rakibi varmı
ürünü alınca ayriyeten 1 tb m2 ssd ekleyecegim sizce alınır mı?
Neden acaba özel değilseyok maalesef alamadım
yaşım 17 bir işe girmiştim 3 gün gittim işyerinde çalışan başka bir 18 yaş altı çocuk kendini sakatladıgı için benide çıkardılar başka iş de bulamayınca alamadım yani laptopla ilgili bir sıkıntı oldugundan degil param olsa ilk alacagım laptop bu olurdu.Neden acaba özel değilse
anladım dostum sakatlık geçiren sen de olabilirdin hakkında hayırlısı olsun üzülme çok elbet bir gün alırsınyaşım 17 bir işe girmiştim 3 gün gittim işyerinde çalışan başka bir 18 yaş altı çocuk kendini sakatladıgı için benide çıkardılar başka iş de bulamayınca alamadım yani laptopla ilgili bir sıkıntı oldugundan degil param olsa ilk alacagım laptop bu olurdu.
Dostum bak şöyle düşün bu satıcının baya problemli şikayetleri var Teknorya ben de az önce sipariş geçtim sonrasında iptal ettim içim hiç rahat olmadıtabikide öyle geç olsun ama güç olmasın
satıcıya göre degişebilir ben ürün için söyledim alınır vs. diyeDostum bak şöyle düşün bu satıcının baya problemli şikayetleri var Teknorya ben de az önce sipariş geçtim sonrasında iptal ettim içim hiç rahat olmadı