Asus Tuf Gaming A15 FA507NVR-LP030

ermania

80+
Reaksiyon skoru
142
Merhaba arkadaşlar bu fiyat aralıklarında bir laptop arıyorum. daha ıyısı varmı acaba? pek anlamıyorum bu ıslerden. 9 taksit secenegı olmasından dolayı hepsiburada yı tercih edeceğim.

Bütçe nedir? Taksit imkânı nasıl olmalı?

İş bankası, finans bank ve axess kartım var. Faizsiz bir şekilde Aylık 5000 tl ödeme ile alabilirim. Monster da 12 ay faizsiz var mesela öyle olursa 60 bin. 9 taksit olursa 45 bin. 6 taksit olursa max 35 bin civarı arıyorum.
Oynadıgım tek oyun tft ancak sıfır ısınma sıfır kasma olsun istiyorum

Söz konusu en az ısınma olduğunda AMD'li modeller öne çıkıyor ancak tek tük var, bunun dışında da Omen 17 RTX 4070 R7 8845HS var lakin arada 12k fiyat farkı oynuyor ve bu farka göre de sundukları çok farklı değil. Monster tarafında HX CPU'lu Tulpar T6 da var 62k civarında lakin ısı konusu o modelde daha da farklı (ısılar daha yüksek).

Geleceğe yönelik de güç konusunda çok daha geridedir. Nitro 16 modeli taksit konusunda imkân vermiyorsa buna bakılabilir.
Pil ömrü vadetmiyor, yukarıdakine göre daha güçlü. Bu model de sıcaklık konusunda AMD CPU olmasına rağmen iç açıcı değildir. G-Helper adlı programla W veya sıcaklık limiti koymak gerekir.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,791
Üyeler
189,724
Son üye
uysal034
Geri