Neler Yeni

Asus Tuf Gaming A15 Isınma Problemi

SDEN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Utku Genç
Laptobumun bakımlarını yapalı 1 ay anca olmuştur. Fakat masaüstünde her hangi bir program açık değilken 80 ile 90 derecelerde geziyor. Fan hızınından dolayı olacağını düşünüp hızı maksimuma aldım fakat onda da benzer sonuçlar ortaya çıktı. Ayrıca bilgisayarın altında soğutucu stand var. Altından yanlardan hava almama gibi bir problemi de yok. Bu sorunun sebebi ne olabilir?

Kullandığım termal macun: https://amzn.eu/d/fazBTIH
1738276654954.png

Nezha

80+ Bronze
Macun taşmış olabilir mi bi kontrol et. Laptoplarda viskozitesi düşük macun kullanılmamalı. Bana çok akışkan bir macun gibi geldi gördüğüm kadarıyla. Tf7, aeronaut, mx6 daha iyi sonuç verirdi tabi sıkıntı macundaysa.

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
838
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Laptobumun bakımlarını yapalı 1 ay anca olmuştur. Fakat masaüstünde her hangi bir program açık değilken 80 ile 90 derecelerde geziyor. Fan hızınından dolayı olacağını düşünüp hızı maksimuma aldım fakat onda da benzer sonuçlar ortaya çıktı. Ayrıca bilgisayarın altında soğutucu stand var. Altından yanlardan hava almama gibi bir problemi de yok. Bu sorunun sebebi ne olabilir?

Kullandığım termal macun: https://amzn.eu/d/fazBTIH
Alıntıyı görüntüle
Macunu yaydın mı yoksa nokta veya X şeklinde mi sürdün ? Bir de bakır boruya sürmediysen bazen macun bakıra geçmiyor.
Ayrıca arctic mx veya şuan kullandığın macun oyun laptoplarına sürülmez iletim katsayısı düşük ve pumpout yapma olasılığı çok yüksek.

SDEN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Utku Genç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
anladım hocam başka markalara bakacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Macunu yaydın mı yoksa nokta veya X şeklinde mi sürdün ? Bir de bakır boruya sürmediysen bazen macun bakıra geçmiyor.
Ayrıca arctic mx veya şuan kullandığın macun oyun laptoplarına sürülmez iletim katsayısı düşük ve pumpout yapma olasılığı çok yüksek.
macunu yaydım temas sorunu olduğunu sanmıyorum ama başka markalar ile deneyeceğim teşekkür ederim

Top Bottom