Asus Tuf gaming A15 önerisi

Reaksiyon skoru
2
Bütçe
30000
Arkadaşlar merhaba daha önce konu açmıştım ancak yeterli cevap alamadım bu iki laptop arasından hangisi önerirsiniz 6 bin tl fark var bu parayı vermeye değer mi sizce ? aralarındaki fark sadece birinde rtx 4050 diğerinde ise rtx 4060 var. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Arkadaşlar merhaba daha önce konu açmıştım ancak yeterli cevap alamadım bu iki laptop arasından hangisi önerirsiniz 6 bin TL fark var bu parayı vermeye değer mi sizce ? aralarındaki fark sadece birinde rtx 4050 diğerinde ise rtx 4060 var. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

4060 daha güçlü bir kart ve evet değer en başta ekran kartı VRAM konusunda
6gb vramli laptopların bile ömrü umduğumuzdan hızlı bitiyor 8gb VRAM çağın ilerisine gitmene yarar

4060 daha güçlü bir kart ve evet değer en başta ekran kartı VRAM konusunda
6gb vramli laptopların bile ömrü umduğumuzdan hızlı bitiyor 8gb VRAM çağın ilerisine gitmene yarar
Bir soru daha sormak isterim peki 4060 almaya karar verdim hangi seçenek daha makul olur.

İndirim varmış gerçi ama mağazandan alırım dersen. Bence 6 bin lira vermeye gerek yok 4050 kullanıyorum gayet memnunum. W11 kur zaten ilgili forumda anlatmışlar her şeyi. 30 bine çıkacaksan ROG serisi daha iyi

Bir soru daha sormak isterim peki 4060 almaya karar verdim hangi seçenek daha makul olur.
Vatandaş indirimde var 28500e geliyor webten alırsan
Ama müşteri hizmetleri cins olabiliyor
Hepsiburada satıcının puanıda iyi
Oranın müşteri hizmetleri iyi
Ama sana kalmış bir sorunun oldumu ikiside uğraştırır
Post automatically merged:

İndirim varmış gerçi ama mağazandan alırım dersen. Bence 6 bin lira vermeye gerek yok 4050 kullanıyorum gayet memnunum. W11 kur zaten ilgili forumda anlatmışlar her şeyi. 30 bine çıkacaksan ROG serisi daha iyi
Örnek verirmisin aga alınabilecek rog cihazı için
4050 zaten şu anlık yeter ama onunda ömrü bitecek vrami yetmeyecek Abdullah Abinin dediği gibi

30 bin civarında rog bulamadım ve 4000 serisi istiyorum yeni nesil olduğundan dolayı

Vatandaş indirimde var 28500e geliyor webten alırsan
Ama müşteri hizmetleri cins olabiliyor
Hepsiburada satıcının puanıda iyi
Oranın müşteri hizmetleri iyi
Ama sana kalmış bir sorunun oldumu ikiside uğraştırır
Post automatically merged:

Örnek verirmisin aga alınabilecek rog cihazı için
4050 zaten şu anlık yeter ama onunda ömrü bitecek vrami yetmeyecek Abdullah Abinin dediği gibi

Valla ben de bu ikilemde kaldım aradaki fark çok olduğu için 4050 aldım geçtim. Ram ve ssd yükseltmesiyle de gayet güzel oldu. 6 ram yetmezse de yenilerim laptopu 4-5 sene sonra. Daha yükseltmeye de para harcayacaksın onu düşün

Son düzenleme:
Bu fiyata çıkmışken ki arkadaşım bütçesini baya aşıyor
4050 alınmaz hiç bir fark koymuyor asusun bu 4060 lı kasasıda baya sağlam o kadar para vermek bana baya saçma geliyor
Evet bu kasa yüksek model ama senin mobilliğini kısıtlıyor bana kalırsa klavyeden dolayı örneğin
O parayı hak etmiyor
Edit: ramler ddr4 bu modelde ve 6gb VRAM yükseltilemez aga ekran kartın 6gbsa 6gbttır

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,952
Üyeler
190,838
Son üye
akguun
Geri