Neler Yeni

ASUS TUF Gaming A15 vs Acer Predator Helios 300

Asus Tuf Gaming A15 & Acer Predator Helios 300

• Oy kullanan toplam üye
    6
  • Anket kapatıldı .

Blade90

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
EMRE ÇELİK
Arkadaşlar herkese merhaba. Ben yeni bir bilgisayar alacağım. Aşağıda teknik özellikleri yazdım hangisi geleceğe dönük daha uzun götürür kullanma amacım Photoshop logo tasarımı yapıyorum ve ağırlıklı yüksek grafikli oyunlar oynuyorum bir de yayın yapacağım ve ekran kartı olarak ileriye dönük hangisidir soğutması ve kalite bakımından hangisini alırsam beni memnun eder? Cevabınız için teşekkür ederim. Bir de üstte anket yaptım onu da değerlendirirseniz çok sevinirim. Herkese sağlıklı günler.

ASUS TUF Gaming A15 FA506IU-BQ268
AMD Ryzen 9 4900H.
16 GB DDR4 3200MHz.
NVIDIA GTX1660 Ti 6 GB GDDR6.
512 GB NVMe PCI-e M.2 SSD.

Fiyat: 9, 100TL.

Acer Predator Helios 300
Intel Core i7 9750H.
16 GB DDR4 2666MHz.
NVIDIA RTX2060 6 GB GDDR6.
512 GB NVMe M.2 SSD + 1TB HDD.

Fiyat: 12, 500TL.

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
800
İsim
Ahmet
Para yalan söylemez hocam tabi ki alttaki sistem iyi de sizi zora sokacak bir meblağ değilse alttakini alın derim.Ama bence alttaki sistem mantıklı gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayyy gece gece ne kadar düşük cümle kurmuşum hocam helal edin üstteki sistem diyecektim.

Blade90

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
EMRE ÇELİK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Para yalan söylemez hocam tabi ki alttaki sistem iyi de sizi zora sokacak bir meblağ değilse alttakini alın derim.Ama bence alttaki sistem mantıklı gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayyy gece gece ne kadar düşük cümle kurmuşum hocam helal edin üstteki sistem diyecektim.
yok hocam önemli değil helal olsun bendende ben uzun ömürlük arıyorum yani bikere para vericem o yüzden gelecek senedeki oyunlarıda ultrada oynatsın istiyorum 1660Tİ bu gücü sağlarlamı ilerdede

Kesteko

80+ Gold
En İyi Cevap
36
yok hocam önemli değil helal olsun bendende ben uzun ömürlük arıyorum yani bikere para vericem o yüzden gelecek senedeki oyunlarıda ultrada oynatsın istiyorum 1660Tİ bu gücü sağlarlamı ilerdede
1660ti da iyidir fakat 2060 Daha iyi olur.

StrongesT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Ahmet Ceyhun BİLİR
Özellikle maddi kazanç sağlıyorsa üstteki sistem derim yani 9100TL olan, aşırı F/P ve ekonomik ama neden? Çünkü AMD, işlemci konusunda kendini çok geliştirdi ve İntel'e kafa atmış durumda bu yüzden işlemci konusunda 2 puan önde. Ram ise bir tık daha iyi olduğu için 3-1.Ekran kartına gelirsek RTX tabi ki ayrıcalıklı ve premium ona laf yok ama burda hanesine 1 puan yazarım ve durum 2-1 olur. Sebebi en başında dediğim gibi maddi kazanç var ise. Depolamada 1 puan alır ve sonuç 3-2 olur. Bu tamamen şahsi düşüncem. Her iki ekran kartı da tahminimce bir sorun olmaz ise 5-6 yıl şaşmadan götürür. Arada ki 3bin TL gibi bir farkı işlemci ve ekran kartına oranla dağıtırsak benim aklıma pek mantıklı gelmiyor bu yüzden kesinlikle Asus :)

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
TUF modeli mühendislik hatasına sahip diye biliyorum, fanların ağzı kapalı olması gibi.

Blade90

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
EMRE ÇELİK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ya şimdi monster tuplar t7 v21.1.3 modeli var aklımda ama monsterda alınır mı? onu bilmiyorum yani soğutması ısınma sorunu performansı anlık takılma fps düşüşleri falan üff ya hangi marka alcağımı hiç bilmiyorum diğer forum sitelerinde kimi monster al diyo kimi hp omen al diyo asus alma diyo kafam gitti 😃

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,350
Üyeler
163,477
Son üye
ogiixd
Top Bottom