arkadaşlar öncelikle ilk konu açışım hatam varsa kusura bakmayın asus tuf gaming b450 plus ıı anakarta a8 9600 işlemci uyar mı işlemcim eski fakat bütçem bitti çalıştırır mı sizce yardımcı olur musunuz teşekkür ederim
uyuyor hocam ama a89600 almaya değer mi sanmıyor athlon 3000g bulursanız alın daha iyi olurarkadaşlar öncelikle ilk konu açışım hatam varsa kusura bakmayın asus tuf gaming b450 plus ıı anakarta a8 9600 işlemci uyar mı işlemcim eski fakat bütçem bitti çalıştırır mı sizce yardımcı olur musunuz teşekkür ederim
cevabın ive ilgin için teşekkür ederim işlemci elimde var ilerde yükseltmeyi dünüyorum zaten ekran kartımda yokuyuyor hocam ama a89600 almaya değer mi sanmıyor athlon 3000g bulursanız alın daha iyi olur
teşekkür ederimÇalıştırır.
Emin misin çalıştırdığına ?Çalıştırır.
AM4 soket, B450 s2h çalıştırıp Tuf un çalıştırmaması için bir sebep mi var=?O anakarta o kadar para vermenize gerek yok 430 liraya b450m s2h alın fazlasıyla yeter.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada nedense ben b450 anakart destek kısmında A8 9600 işlemci desteğini bulamadım.
Emin misin çalıştırdığına ?
B350/ A320 serisi anakart almanız gerekiyor sanırım sitesinde desteklediği yazıyor.
En uygun bu var.
B450m s2h de çalıştırmıyor... Dedim ya sitesinde desteklenen kısmında yok diye.AM4 soket, B450 s2h çalıştırıp Tuf un çalıştırmaması için bir sebep mi var=?
cevabın ive ilgin için teşekkür ederim işlemci elimde var ilerde yükseltmeyi dünüyorum zaten ekran kartımda yok
teşekkür ederim
Evet başka forumdaki cevaplara göre hareket etmiştim. 3-4 farklı kaynak ve kendi sitesindeki verilere göre desteklememektedir. Bilgi için teşekkürler.B450m s2h de çalıştırmıyor... Dedim ya sitesinde desteklenen kısmında yok diye.