❌İndirim Bitti! 🔥Asus Tuf Gamıng B650M-E Amd B650 Am5 Ddr5 5799tl

NVIDIAMDINTEL

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,976
b650de en çok sıkıntı yaşadığım anakartlardan biri

b650de en çok sıkıntı yaşadığım anakartlardan biri
Bu anakartı almayı düşünüyorum, ne gibi bir sıkıntı yaşadınız hocam? msi b650m gaming plus ile bunun arasında kaldım, Asus daha az ısınıyor diye bu anakartı almaya karar verdim,
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefondan konu acasiya millet çekiyor ki hemen
indirim bu kadar çabuk bitmez herhalde, bence fiyat da yanlışlık yaptılar, sonra düzelttiler diye düşünüyorum.

Bu anakartı almayı düşünüyorum, ne gibi bir sıkıntı yaşadınız hocam? msi b650m gaming plus ile bunun arasında kaldım, Asus daha az ısınıyor diye bu anakartı almaya karar verdim,

indirim bu kadar çabuk bitmez herhalde, bence fiyat da yanlışlık yaptılar, sonra düzelttiler diye düşünüyorum.
telegrama düştüyse 1 dakika da bile biter

Bende atx olanı var. Sıfır sıkıntı. Nasıl bir sorun yaşadınız.

bu anakartı sanırım 2 kere sipariş verdim çevremdende 3 kişi almış olsa gerek. o dönemler en güncel biosla 5 kere deneyimlemişimdir. 2sinde ram problemi yaşadım, diğerlerinde de ekran kartını görmüyordu, garip şekilde farklı ekran kartı takınca sıkıntısız çalışıyordu. yada ekran kartını sök biostan ayarla geri tak şeklinde uğraştırıyordu. bir süre sonra tekrar görmemeye başlıyordu. en güncel biostaydı bunları yaşadığımda. o günden sonra almadım bir daha. şuan güncel biosta nasıldır bilemem deneme fırsatım olmadı elimde olmadığı için

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,963
Üyeler
183,928
Son üye
arrosando
Geri