NVIDIAMDINTEL
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,976
Telefondan konu acasiya millet çekiyor ki hemen9 bin çıktı
Bende atx olanı var. Sıfır sıkıntı. Nasıl bir sorun yaşadınız.b650de en çok sıkıntı yaşadığım anakartlardan biri
Bende Asus prime wi-fi 2 de sıkıntı yaşıyorumb650de en çok sıkıntı yaşadığım anakartlardan biri
Bu anakartı almayı düşünüyorum, ne gibi bir sıkıntı yaşadınız hocam? msi b650m gaming plus ile bunun arasında kaldım, Asus daha az ısınıyor diye bu anakartı almaya karar verdim,b650de en çok sıkıntı yaşadığım anakartlardan biri
indirim bu kadar çabuk bitmez herhalde, bence fiyat da yanlışlık yaptılar, sonra düzelttiler diye düşünüyorum.Telefondan konu acasiya millet çekiyor ki hemen
telegrama düştüyse 1 dakika da bile biterBu anakartı almayı düşünüyorum, ne gibi bir sıkıntı yaşadınız hocam? msi b650m gaming plus ile bunun arasında kaldım, Asus daha az ısınıyor diye bu anakartı almaya karar verdim,
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
indirim bu kadar çabuk bitmez herhalde, bence fiyat da yanlışlık yaptılar, sonra düzelttiler diye düşünüyorum.
Bende atx olanı var. Sıfır sıkıntı. Nasıl bir sorun yaşadınız.
bu anakartı sanırım 2 kere sipariş verdim çevremdende 3 kişi almış olsa gerek. o dönemler en güncel biosla 5 kere deneyimlemişimdir. 2sinde ram problemi yaşadım, diğerlerinde de ekran kartını görmüyordu, garip şekilde farklı ekran kartı takınca sıkıntısız çalışıyordu. yada ekran kartını sök biostan ayarla geri tak şeklinde uğraştırıyordu. bir süre sonra tekrar görmemeye başlıyordu. en güncel biostaydı bunları yaşadığımda. o günden sonra almadım bir daha. şuan güncel biosta nasıldır bilemem deneme fırsatım olmadı elimde olmadığı içinBu anakartı almayı düşünüyorum, ne gibi bir sıkıntı yaşadınız hocam? msi b650m gaming plus ile bunun arasında kaldım, Asus daha az ısınıyor diye bu anakartı almaya karar verdim,
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
indirim bu kadar çabuk bitmez herhalde, bence fiyat da yanlışlık yaptılar, sonra düzelttiler diye düşünüyorum.
Yok öyle bir şey hocam aktif olarak kullanıyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadım.b650de en çok sıkıntı yaşadığım anakartlardan biri
sıkıntı yaşadığımda benle miydin de yok öyle bir şey diyorsun?Yok öyle bir şey hocam aktif olarak kullanıyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
Tıkladığımda dakika olmamaıştı konuyu paylaşmanaTelefondan konu acasiya millet çekiyor ki hemen