Arkadaşlar bu sistemi buldum oyun ve yazılım bandı için sizce iyi midir alabileceğim başka alternatif var mı
Farkları nedir ve atabileceğiniz link var mıTUF A15 alın TUF F15 yerine.
F15 aşırı ısınıyor A15 daha soğuk çalışıyor.Farkları nedir ve atabileceğiniz link var mı
Hocam aralarında 10 a yakın fiyat farkı var ısınması çok mu aşırıF15 aşırı ısınıyor A15 daha soğuk çalışıyor.
Alınır, alacaksan şu modeli al ilerde bir 16 ram daha eklersin
Arkadaşlar bu sistemi buldum oyun ve yazılım bandı için sizce iyi midir alabileceğim başka alternatif var mı
Öyle 4070 cayır cayır yanarHocam aralarında 10 a yakın fiyat farkı var ısınması çok mu aşırı
Tuf f15 alınmamalı a15 alınabilir.Alınır, alacaksan şu modeli al ilerde bir 16 ram daha eklersin
Ben olsam yazılım için şu iki Victus'dan birini alırdım
Şu iki modele bir bak şstersen
Hocam bu işlere karışmasanız mı hiç anlamıyosunuz çünkü.Öyle 4070 cayır cayır yanar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tuf f15 alınmamalı a15 alınabilir.
Böyle konulardan anlamasaydım birilerine yardım etmezdim. F15 A15 serisine göre daha kötü isterseniz bir kaç konu gezin.Hocam bu işlere karışmasanız mı hiç anlamıyosunuz çünkü.
F15, 2023'ün sonunda çıkmış yeni kasa.
Hocam victus hakkında çok olumsuz yorum vardı açıkcası çok kararsız kaldım sonra bu f15 modelini buldum sizce hem oyun hem yazılım için hangisi daha az sorun ve üst performans sağlarAlınır, alacaksan şu modeli al ilerde bir 16 ram daha eklersin
Ben olsam yazılım için şu iki Victus'dan birini alırdım
Amd victuslarda sıkıntı yok ama bu bütçede ben victus önermem. 35 bin sonrası victus biraz düşük kalıyor segment olarakHocam victus hakkında çok olumsuz yorum vardı açıkcası çok kararsız kaldım sonra bu f15 modelini buldum sizce hem oyun hem yazılım için hangisi daha az sorun ve üst performans sağlar
Özele bak ordan yazdımHocam victus hakkında çok olumsuz yorum vardı açıkcası çok kararsız kaldım sonra bu f15 modelini buldum sizce hem oyun hem yazılım için hangisi daha az sorun ve üst performans sağlar