Neler Yeni

ASUS Tuf Gaming F15 Wifi Sorunu

gursson

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yusuf Gr
Hepsiburada üzerinden ağustos ayında "Asus Tuf Gaming F15 FX507VU-LP261 Intel Core I7 13620H 16 GB 512 GB SSD Rtx 4050-140WATT 144 Hz Freedos 15.6" Fhd Taşınabilir Bilgisayar" laptopu satın almıştım.

Ekim - Kasıma kadar sıkıntısız bir şekilde kullanıyordum fakat sonrasında laptopu kafeye götürdüğümde veyahut başka bir odaya bile taşıdığımda wifi bölümünü görmediği driverın hata verdiğini gördüm.

İnternetteki hemen hemen her çözüm yolunu denedim. Driverları kaldırıp tekrar kurdum. En güncelini hem asusun sitesinden hem kendi sitesinden indirmeyi denedim fakat düzelmiyor. 1 gün laptopu hiç açmayıp ertesi gün driverı güncelleye bastığımda ise düzeliyor fakat o gün kullanamıyorum. Çözümü için yardımcı olabilecek var mıdır?

Şu anda wifi çalıştığı için gözüküyor fakat hata aldığımda bu kısımda wifi hiç bulunmuyor.

1736002846133.png

f4hredd1n

80+
Hocam bu yazılımsal bir problem değil. Temassızlık var, bunun çözümü bilgisayarın arka kapağını açarak wifi kartının ucunu bir silgi yardımıyla temizleyip geri takmak. Aynı sorun vardı, 4 aydır yok şükür.

Lady-Of-Ice

80+ Gold
Denetim Masası\Ağ ve Internet\Ağ Bağlantıları
Bağdaştırıcı ayarları değiştir.
Wifi sağ tık ; özellikler, yapılandır.
Güç yönetimi; güç kazancı yazan işaretli ise kaldırın.

gursson

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yusuf Gr
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Denetim Masası\Ağ ve Internet\Ağ Bağlantıları
Bağdaştırıcı ayarları değiştir.
Wifi sağ tık ; özellikler, yapılandır.
Güç yönetimi; güç kazancı yazan işaretli ise kaldırın.
Sizde benzer bir problem yaşıyor muydunuz? Dediğiniz işlemi yaptım kalıcı olarak bitmiş midir?

Top Bottom