- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sağ üst oyunun kendisi sol alt steam sol üst GeForce ExperienceHangi programi kullaniyorsunuz? Fps yi gosteren programi diyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
EvetLaptop şarja takılı mı oynuyorsunuz?
Sağ üst oyunun kendisi sol alt steam sol üst GeForce ExperienceHangi programi kullaniyorsunuz? Fps yi gosteren programi diyorum.
EvetLaptop şarja takılı mı oynuyorsunuz?
Hocam servise vermenizi tavsiye ederim yazılımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum.Alıntıyı görüntüle
Burda da aynı sorun devam etmekte.
arada 60 80 oluyor ama genellikle 50 civarı kalıyorsanki bi program üzeirnden gpu nun max kullanımı sabitlenmiş gibi %52 yi geçiyor mu veya bi sayıda kalıyor mu ?
hiçbi ayarları karıştırdınız mı ve cihazın kontrol merkezi var mı ?arada 60 80 oluyor ama genellikle 50 civarı kalıyor
hiçbi ayarları karıştırdınız mı ve cihazın kontrol merkezi var mı ?
Ekran kartı max 80 işlemci ise 85 civarı oluyor.hocam ısı değerleri ile alakalı bir sorun var mıdır
bi baktım ama bu kontrol merkezinden pek bir şey anlamadım size tavsiyem teknik servise göndermeniz olucaktır bios olma ihtimali var .Alıntıyı görüntüle
Şöyle bir ayar yeri var bunların hepsini denedim ama bir çözüm olmadı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekran kartı max 80 işlemci ise 85 civarı oluyor.
yol gözüktü...Turbo moduda işe yaramadı.
Alıntıyı görüntüle
bi windows 10 format atar mısın temiz bir şekilde bütün diskleri silerek.Windows 11 yükseltmesi yaptım ardından sadece araba ile dururken %99 kullanıma çıkıyor sürerken yine dalgalanma oluyor.Alıntıyı görüntüle