Teknosa'nın mağazasından ASUS TUF Gaming F15 FX506HC-HN375W isimli modeli almak istiyorum ama modelle ilgili internette hiçbir bilgi yok sadece Teknosa'nın sitesinde satılıyor gözüküyor onda da stok gözükmüyor sadece mağazada var yani merak ettiğim birkaç soru var eğer bu modele veya bu model serisine sahip olanlar varsa cevaplarsa sevinirim
1) ürün 2021 ASUS TUF Gaming F15 mi yoksa 2021 olmayan model mi?
2) Thunderbolt 4 destekliyor mu desteklemiyor mu?
3)2021 serisinde %100 sRGB gözüküyor ekran ama epey de hiçbir modelde öyle gözükmüyor anlamadım sebebini ürünün renk değeri ney ?
4) ürün RTX 3050 sahip ama watt değerini öğrenemiyorum watt değerini bilen var mı?
5)ayrıca neden böyle bir model numarası var ve hiçbir bilgi yok aynısı mediamarktada var HN373W diye bitiyor ve onunda hiçbir yerde bilgisi bulunmuyor.
cevaplarken soru numaralarını yazarken cevaplarsanız memnun olurum kafam çok karışıyor.
1) ürün 2021 ASUS TUF Gaming F15 mi yoksa 2021 olmayan model mi?
2) Thunderbolt 4 destekliyor mu desteklemiyor mu?
3)2021 serisinde %100 sRGB gözüküyor ekran ama epey de hiçbir modelde öyle gözükmüyor anlamadım sebebini ürünün renk değeri ney ?
4) ürün RTX 3050 sahip ama watt değerini öğrenemiyorum watt değerini bilen var mı?
5)ayrıca neden böyle bir model numarası var ve hiçbir bilgi yok aynısı mediamarktada var HN373W diye bitiyor ve onunda hiçbir yerde bilgisi bulunmuyor.
cevaplarken soru numaralarını yazarken cevaplarsanız memnun olurum kafam çok karışıyor.