Perfectshot06
Moderatör
Dahası
h9 flow allah belasının versin Asus armor creaty ile fanları uymuyor tek sekronize yapamıyorumaynı paraya h9 flow daha ucuza lian li o11 varken kim bunu alır ki
ben de aynı şekilde düşünüyorum. bi aralar bende 502 düşünüyordum ama o köşedeki çıtadan dolayı almadım h9 flow aldım iyiki bunu almışımaynı paraya h9 flow daha ucuza lian li o11 varken kim bunu alır ki
Güzel kasa ama O11 veya H9 flow tercih ederim ben şahsen.
O senin hatan. Tüm programları silip signal rgb yüklersen sorunun çözülüyorh9 flow allah belasının versin Asus armor creaty ile fanları uymuyor tek sekronize yapamıyorum
Kendi nzxt programından kontrol ediliyor MB yönlendirmesi yok programda kasayı h9 aldıgıma cokk pismanım
Denedim dayıcım onuda biliyorum signal bile müdahale edemiyor o nzxtnin fanlarına denemeden konusuyorsunO senin hatan. Tüm programları silip signal rgb yüklersen sorunun çözülüyor
Yo denedim konuşuyorum müdahale edilebiliyor, signalde ayarlarını yapmadıysan gözükmüyor nzxt ve lianli fanlar.Denedim dayıcım onuda biliyorum signal bile müdahale edemiyor o nzxtnin fanlarına denemeden konusuyorsun
Burda daha ucuz aynı değil mi?Kesinlikle bu fiyata GT502 almak yerine bunu öneririm.
Lian Li O11 Dynamic EVO RGB Beyaz Mid Tower E-ATX Bilgisayar Kasası
Aynı Gün Kargo & 2 Yıl Türkiye Garantiliwww.qp.com.tr
3-4 ay önce 6023 ₺ ye almıştım mediamarkt ten. Gayet güzel Asus kalitesi bambaşka bişey. Hava sirkülasyonu da 10 numara.