Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Asus TUF Gaming H1 Wireless Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı 889TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Kadir Özdemircioğlu
Merhaba arkadaşlar akakce.com üzerinden kontrol ettiğimde en ucuzu 1250 TL olan bu kulaklık şuanda Gaminggen.com.tr üzerinden 889 TL'ye satılıyor. Benim gibi kablosuz kulaklık arayanlar inceleyebilirler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Mirsat Budak
1 ay önce bunu almıştım ps5 uyumlu diye çok iyi fazla terletmiyor günde 7-8 saat kullandığım oluyor hiç agritmiyor kulağı tam kapatıyor mikrofonu kaliteli tavsiye ederim pil konusunda da bayağı bir gidiyor ben sevdim yani

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Kadir Özdemircioğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Terletir bu gibi ama...
Çok fazla incelemesini bulamadım, ama alıp videosunu çekenler F/P olarak iyi olduğunu söylüyorlar malzeme kalitesini.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 ay önce bunu almıştım ps5 uyumlu diye çok iyi fazla terletmiyor günde 7-8 saat kullandığım oluyor hiç agritmiyor kulağı tam kapatıyor mikrofonu kaliteli tavsiye ederim pil konusunda da bayağı bir gidiyor ben sevdim yani
Cloud 2 kulaklığım var, bundan dün sipariş verdim. İnşallah pişman etmez..

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Mirsat Budak
Çok fazla incelemesini bulamadım, ama alıp videosunu çekenler F/P olarak iyi olduğunu söylüyorlar malzeme kalitesini.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cloud 2 kulaklığım var, bundan dün sipariş verdim. İnşallah pişman etmez..
Sanmam hocam pişman edeceğini istediğin her cihazda kullanabiliyorsun menzili 25 metre yazmışlar sanırım ben test ettim 10 metre fln

Citivox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Salih N.
Merhaba arkadaşlar akakce.com üzerinden kontrol ettiğimde en ucuzu 1250 TL olan bu kulaklık şuanda Gaminggen.com.tr üzerinden 889 TL'ye satılıyor. Benim gibi kablosuz kulaklık arayanlar inceleyebilirler.

Asus Cashback programı ile 175 TL daha ekstra indirimle 714TL'ye geliyor kaçmaz gibi kulaklık iyi ise.

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,750
İsim
SANANE
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Kadir Özdemircioğlu