Neler Yeni

Asus tuf gaming h3 aldım sizce iyi m yaptım?

Ahmettİlhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Ahmet İlhan
Evt 600tlden indirim e girdi 350ye iyi yaptimmi

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
iyidir

Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Uğur can Menteşe
Kulaklığı kullandığınız zaman deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Kulaklık hakkında fikir edinmek istiyorum ve forumda göremedim hiç.

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
haro
tuf almamaya özen gösterin. Tuf asusun bütçesinden çalıyor buna inanıyorum. Mesela asusa diyor şunları bunları üretmek için 1000 tl lazım diyor. ama 650 tl yatırım yapıp üretimi gerçekleştiriyorlar. Bilmiyorum ne yapıyorlar ama makbuzu da 1000 tl olarak muhasebeciye yazdırıyorlar sanırım. Asus da farkedemiyor daha durumu ama ben böyle bir yolsuzluk yaptıklarını düşünüyorum

Ahmettİlhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Ahmet İlhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kulaklığı kullandığınız zaman deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Kulaklık hakkında fikir edinmek istiyorum ve forumda göremedim hiç.
harika bişey aldım bayadır kullanıyorum ses kasmak için birebir testlerde harika kesinlikle alın

Ahmettİlhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Ahmet İlhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mic kalitesi nasıl? Dip ses veya kulaklıktan mice ses sekiyor mu?
dip ses sıfır dışarı ses vermiyor mikerofon harika bişey bu vakte kadarki eniyisi bu bütçede ses sekmeside olmuyor

rrr000

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emre ERSAN
dip ses sıfır dışarı ses vermiyor mikerofon harika bişey bu vakte kadarki eniyisi bu bütçede ses sekmeside olmuyor
hocam bende geçen cuma incehesaptan aldım windows sesi % 50 kulaklık sesi % 50 civarında bile dip ses aşırı var en fazla % 40 civarı kullanmak lazım dip ses olmaması yada aşırı az olması için yani kulaklık düşük performans kullanmak durumundayım . Realtek Audio Consol dan ayarları yaptım.

Top Bottom