Neler Yeni

Asus tuf gaming k3 brown switch klavye alınır mı ?

TayfunBey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Tayfun Arık
2 hafta önce falan redragon k530 brown switch aldım hem ışıkları gayet belirgin hem %60 olduğu için alan tasarrufu yaşıyorum hem de bluetoothu olduğu için kablosuz kullanabiliyorum ve hiç gecikme yok isterseniz bakabilirsiniz ben aldığımda 900 liraya falan almıştım şimdi fiyatını yine düşürmüşler 800 lira civarına geliyor
yurt dışından geliyor galiba 27 temmuz tahmini teslim zaten gümrükte onun 2 katını alırlar herhalde :D ama güzel klavye beğendim switch markası neydi bunun

zorba31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
. .
yurt dışından geliyor galiba 27 temmuz tahmini teslim zaten gümrükte onun 2 katını alırlar herhalde :D ama güzel klavye beğendim switch markası neydi bunun
gümrükle alakalı hiçbir sorun yaşanmıyor ilk aldığında ödediğin paraya dahil her şey daha para ödemiyorsun ve bana 1 haftada geldi

TayfunBey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Tayfun Arık
gümrükle alakalı hiçbir sorun yaşanmıyor ilk aldığında ödediğin paraya dahil her şey daha para ödemiyorsun ve bana 1 haftada geldi
herhangi bir eşyada oluyormu bu peki ekran kartında v.s bende çok alışveriş yapmak istiyorum ama bazı arkadaşlar gümrük parasının da alıcı tarafından ödendiğini söylüyor o yüzden pek bilemiyorum

zorba31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
. .
herhangi bir eşyada oluyormu bu peki ekran kartında v.s bende çok alışveriş yapmak istiyorum ama bazı arkadaşlar gümrük parasının da alıcı tarafından ödendiğini söylüyor o yüzden pek bilemiyorum
amazon gümrük parasını falan ürünü ilk aldığında alıyor zaten. ilk ödediğin paranın içinde gümrük vergisi primeın yoksa kargo ücreti bazen kargo sigortası ve zaten ürünün kendisinin ürcreti ilk ödediğin paranın içinde bulunuyor.

Top Bottom