xmert96x
80+ Bronze
Dahası
Alınır fiyat güzel bende çektim bir tane ilginç bir şekilde 165 liraya aldim ben birde nasil oldu kuponum falan mi vardı bilmiyorumAlınır mı ne diyorsunuz?
Ben de şuan kupon arıyorum alacağım ama kupon yokAlınır fiyat güzel bende çektim bir tane ilginç bir şekilde 165 liraya aldim ben birde nasil oldu kuponum falan mi vardı bilmiyorum
Ya 25 lira daha dusuk aldim ama cokta sey degil yani eger mouse ihtiyaciniz varsa bu fiyata zor tukenmeden tercih edebilirsiniz. Ben soktan rampage almistim ondan geçiyorum yani suan rampage bu fiyatlardaBen de şuan kupon arıyorum alacağım ama kupon yok
G300S var daha 2 3 yıl ömrü var gibi duruyor ama uyguna bulduğum için almayı düşündümYa 25 lira daha dusuk aldim ama cokta sey degil yani eger mouse ihtiyaciniz varsa bu fiyata zor tukenmeden tercih edebilirsiniz. Ben soktan rampage almistim ondan geçiyorum yani suan rampage bu fiyatlarda
Al bence o zaman al sat buraya da uğramadanG300S var daha 2 3 yıl ömrü var gibi duruyor ama uyguna bulduğum için almayı düşündüm
Hocam siz ne diyorsunuz aldık iyi mi ettikaldım ama güzel mi normal fiyatı 270 TL gözüküyor
Valla iptal ettim ya ne bileyimAl bence o zaman al sat buraya da uğramadan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam siz ne diyorsunuz aldık iyi mi ettik
Niye hocam germe beniValla iptal ettim ya ne bileyim
Yorumlar iyi hoş indirim gördükçe yapışıyoruz. Sonra elimde 2 mouse var diye vazgeçtim. 13 pro max parası biriktirmeye çalışıyorum biraz da o beni vazgeçirttiNiye hocam germe beni
Sensör ile kablosunun örgülü olmayışı da beni düşündürdüYorumlar iyi hoş indirim gördükçe yapışıyoruz. Sonra elimde 2 mouse var diye vazgeçtim. 13 pro max parası biriktirmeye çalışıyorum biraz da o beni vazgeçirtti