TahinPekmez
80+ Silver
Yeniden indirimde hatırlatmak istedim, şimdi ben aldım 1 tane. elimdeki gümledi çünkü. yedek olarak alınabilir.
mediamarkt da deneme şansım olmuştu. mouse elime aşırı küçük geldi.CORSAIR Katar Pro 12.000 DPI Optik Sensör Kablolu Gaming Mouse Siyah (CH-930C011-EU) Fiyat & Özellik | MediaMarkt
CORSAIR Katar Pro 12.000 DPI Optik Sensör Kablolu Gaming Mouse Siyah (CH-930C011-EU) fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemwww.mediamarkt.com.tr
daha mantıklı
275TL' lik mouse 250'ye düşünce konu açılıyormuymuş vay beYeniden indirimde hatırlatmak istedim, şimdi ben aldım 1 tane. elimdeki gümledi çünkü. yedek olarak alınabilir.
Asus TUF GAMING M3 Aura SYNC RGB 7000DPI Oyuncu Mouse
Kanka ekran kartlarına 5 lira indirim gelse onu bile açıyorlar maalesef.275TL' lik mouse 250'ye düşünce konu açılıyormuymuş vay be
Kardesim belki senij icin onemli degil ama 5 tl bir baskasi icin onemli olabilir acin gitsinKanka ekran kartlarına 5 lira indirim gelse onu bile açıyorlar maalesef.
5 lira önemli olan kişi 8 bin liraya ekran kartı mı alıyor yani?Kardesim belki senij icin onemli degil ama 5 TL bir baskasi icin onemli olabilir acin gitsin
Açtığımda en düşük 345 tl idi, sonradan düşmüş olabilir, sen bak geç.275TL' lik mouse 250'ye düşünce konu açılıyormuymuş vay be