Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥ASUS TUF GAMİNG M4 WİRELESS 590TL🔥

MCG.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Mehmet Can Gazioğlu
Yine bitti sanırım :(
aynen baktım bitmiş hatta 5dk önce bir tane de ben aldım :D istiyorsan arada gir kontrol et stok durumunu yok alamazsın böyle hocam. Eğer yanlış anlamazsan şahsi fikrim bütçeni bilmeden bu fiyatı veriyorsan 120 lira daha ver steelseries rival 3 wireless al derim daha iyi olur derim. sadece şahsi fikrim yanlış anlama.

splashhh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Splashhh
aynen baktım bitmiş hatta 5dk önce bir tane de ben aldım :D istiyorsan arada gir kontrol et stok durumunu yok alamazsın böyle hocam. Eğer yanlış anlamazsan şahsi fikrim bütçeni bilmeden bu fiyatı veriyorsan 120 lira daha ver steelseries rival 3 wireless al derim daha iyi olur derim. sadece şahsi fikrim yanlış anlama.
Ben iptal edip razer wireless aldım şimdi

batuhan02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Batuhan Altunay
rival 3 wireless alacaktım fakat çok pil tüketiyor dediler üstüne fiyatı arttı ne yapacağımı bilmiyorum mouse konusunda :D

MCG.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Mehmet Can Gazioğlu
rival 3 wireless alacaktım fakat çok pil tüketiyor dediler üstüne fiyatı arttı ne yapacağımı bilmiyorum mouse konusunda :D
doğru çok pil tüketiyor eğer şarjlı pil setin yoksa masraflı bende 1hafta gidiyor. genel olarak tüm pilli kablosuzlarda böyle kimi 1 hafta kimi 10-12 gün

splashhh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Splashhh
Top Bottom