UmutMelihAkyol
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
Başlıkta da yazan klavye markalarını keşfettim fakat hangisini alacağıma karar veremedim. XPG marka yazılım olarak çok sorunlu, şikayet olarak çok denk geldim. ASUS markası da yazılım, tasarımı vs. iyi. ASUS'un tek eksi yanı ses açma kapa tekerleğinin olmaması XPG'ye göre. Bir de ASUS'un Switch markası Cherry MX Switch'e göre daha kalitesiz gibi geldi ama emin değilim bilmiyorum.
XPG: XPG Summoner Cherry MX Red Switch Türkçe Q USB Mekanik Kablolu Gaming Klavye (SUMMONER5A-BKCTR) - Gaming.Gen.TR
1700 TL.
ASUS: ASUS TUF GAMING RA05 K3 D/RD Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye - Gaming.Gen.TR
2300 TL.
Sizce yazılımdan dolayı arada ki 600 TL fark değer mi? Ya da 2000 TL bandında %100, Türkçe Q olacak şekilde alternatif bir öneriniz var mı?
XPG: XPG Summoner Cherry MX Red Switch Türkçe Q USB Mekanik Kablolu Gaming Klavye (SUMMONER5A-BKCTR) - Gaming.Gen.TR
1700 TL.
ASUS: ASUS TUF GAMING RA05 K3 D/RD Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye - Gaming.Gen.TR
2300 TL.
Sizce yazılımdan dolayı arada ki 600 TL fark değer mi? Ya da 2000 TL bandında %100, Türkçe Q olacak şekilde alternatif bir öneriniz var mı?