RTX'ten kat kat kat kat kat kat kat kat kat kat kat kat kat kat daha önemli bir özellik DLSS 2.0 var.RX 5700 XT derim.
Eğer Ray Tracing benim için önemli derseniz, RTX 2060 Super öneririm.
Uzun vadede donanımsal sorunlar, fan sesi ve hı düşürme diye gidiyor halihazırda siyah ekran, kekemelik, crash ve sistem kapanma filan sorunları da var ama bunlar beta sürücüde yazan sorunlar başka sorunlar da çıkabiliyor en son 2.5 ay önce sözde WHQL sertifikalı sürücü çıktı.Isınması ne gibi problem çıkartabilir.
O ısınma sorunlarını giderdiklerini söylediler diye biliyorum fps farkı çok arada bıraktı beni .Uzun vadede donanımsal sorunlar, fan sesi ve hı düşürme diye gidiyor halihazırda siyah ekran, kekemelik, crash ve sistem kapanma filan sorunları da var ama bunlar beta sürücüde yazan sorunlar başka sorunlar da çıkabiliyor en son 2.5 ay önce sözde WHQL sertifikalı sürücü çıktı.
Yukarıda test attım bakabilirsin güncel test sistem ne amaçlı ve DLSS 2.0 da yeni güncelleme ile geldi yukarıda attığım videolara filan bakabilirsin ısınma problemi yazılımla vs çözülecek iş değil daha siyah ekran, crash kekemelik vs sorunlar çözülmedi TUF'tan bahsediyorsanız 3500 TL'ye 2060 super galax modeli bir 2070 perofrmanında ve 1click OC özelliği de var 2070'ten ziyade TUF'un fiyatı nedir bilmem evoke gibi kartlar bile 3700 TL filandı herhalde 5700 XT ise zaten 2070'e F/P olarak rakip çıktı 2060 super ise biraz daha kötüydü yukarıda testten bakabilirsin güncel sürücüler ile cideolara hiç bakmandın mı?O ısınma sorunlarını giderdiklerini söylediler diye biliyorum fps farkı çok arada bıraktı beni .
Isınması ne gibi problem çıkartabilir.