Neler Yeni

Asus TUF Gaming VG249Q VS TUF Gaming vg24q1a

soru başlıkta monitörler arasında kaldim 3500 liraya kadar bütçem var hangisini almalıyım sizce ya da onerileriniz varsa alabilirim not: amazondan almak istiyorum daha sonra problem yasamamak icin

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Mustafaenes
Asus tuf Vg249q modelini yeni aldim bur kac saattir takılıyorum 1 adet ölü piksel çıktı fakat bi taneden bisey olmaz ilerleyen zamanlarda eger artarsa ölü piksel sayısı garantiye yollamayı düşünüyorum monitör bu arada güzel oyun indirip oynayınca görüşlerimi tekrardan yazarım

Atyxah

80+ Silver
Asus tuf Vg249q modelini yeni aldim bur kac saattir takılıyorum 1 adet ölü piksel çıktı fakat bi taneden bisey olmaz ilerleyen zamanlarda eger artarsa ölü piksel sayısı garantiye yollamayı düşünüyorum monitör bu arada güzel oyun indirip oynayınca görüşlerimi tekrardan yazarım
hayır hayır hayır iade et yeniden sipariş ver 0 çıkana kadar tekrarla uğraşma garantiyle

• Konu Sahibi Konu Sahibi
ben de aynı modele baktım amazondan aldıysan yerinde olsam iade ederdim ya da değişim talep ederdim garanti ile ugrasmaktansa

v3ysi.alkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
veysi alkan

Atyxah

80+ Silver

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
soru başlıkta monitörler arasında kaldim 3500 liraya kadar bütçem var hangisini almalıyım sizce ya da onerileriniz varsa alabilirim not: amazondan almak istiyorum daha sonra problem yasamamak icin
tüm özellikleri aynımı ben mı bulamadım fark

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Okan Aslantaș
Vg249q özellikleri bakimindan daha iyi kağıt üzerindeki değerlerden bahsetmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Mustafaenes
hayır hayır hayır iade et yeniden sipariş ver 0 çıkana kadar tekrarla uğraşma garantiyle
Aldigim siteye danıştım bana asus yetkili servisle iletişime gecmen lazim dendi ve kontrol edildikten sonra değişim yada iade yapabilirz dendi bende 1 tane ölü piksel icin ugrasamak istemedim eğer artarsa ölü piksel sayısı garantiye yollarım dusuncesindeyim acaba yanlismi düşünüyorum

Atyxah

80+ Silver
Aldigim siteye danıştım bana asus yetkili servisle iletişime gecmen lazim dendi ve kontrol edildikten sonra değişim yada iade yapabilirz dendi bende 1 tane ölü piksel icin ugrasamak istemedim eğer artarsa ölü piksel sayısı garantiye yollarım dusuncesindeyim acaba yanlismi düşünüyorum
evet çünkü garantiler genelde sallamıyor ilgilenmiyoruz felan diyorlar (hepsi değil artık sana nasıl olur bilmiyorum) bence riske atmaya uğraşmaya hiç gerek yok ki siz ölü piksel için sormuşsunuz değişim felan yapacaklarını sanmıyorum (TABİ SİZ ÖLÜ PİKSEL İÇİN NE YAPALIM DERSENİZ) ama ben bunu iade etmek istiyorum derseniz paşa paşa alacaklar gidin başka yerden veya aynı yerden de sipariş verebilirsiniz veya değişim istiyorum diyin aynı ürünü gönderirlerse arayın konuşun değişim dediniz aynısını gönderdiniz diye felan felan işte

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Mustafaenes
Peki asus markası ölü piksel cikan ürünlerinde acaba değişim yaparmı ilk defa aldım biraz uzdu beni açıkçası umarım yardimci olurlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,805
Üyeler
168,852
Son üye
winstonredf
Top Bottom