Neler Yeni

ASUS TUF GAMING VG24VQ ya da AOC C24G1

XantHeo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ali Cemal ONURSAL
Bütçe
1900
Arkadaşlar selam yakın zamanda sistem aldım fakat monitör konusunda kararsızım paramın karşılığını en iyi şekilde almak istiyorum ve karasız kaldığım için size danışmak istedim.

ASUS MONİTÖR;

AOC MONİTÖR;

(BU MONİTÖRÜN İNDİRİME GİRMESİNİ BEKLİYCEM KARŞILAŞTIRMAK DAHA KOLAY OLSUN DİYE AYNI SİTEDEN LİNK KOYDUM)
başka monitörlerde önerebilirsiniz va ya da ıps olması önemli
MAX BÜTÇE:1900TL

Son düzenleme:

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
İkiside güzel beğendiğini al.

mythrowib

80+ Silver
Arkadaşlar selam yakın zamanda sistem aldım fakat monitör konusunda kararsızım paramın karşılığını en iyi şekilde almak istiyorum ve karasız kaldığım için size danışmak istedim.

ASUS MONİTÖR;

AOC MONİTÖR;
(BU MONİTÖRÜN İNDİRİME GİRMESİNİ BEKLİYCEM KARŞILAŞTIRMAK DAHA KOLAY OLSUN DİYE AYNI SİTEDEN LİNK KOYDUM)

ikiside güzel beğendinmi al. ben olsam Asus alırdım

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Asus VG24VQ kullanıcısıyım. Tercih edebilirsin. Memnunum. Sorun varsa da yanıtlayabilirim.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1

ASUS MONİTÖR;

AOC MONİTÖR;

https://www.vatanbilgisayar.com/asu...-165hz-freesync-ve-g-sync-gaming-monitor.html yarın elime ulaşacak bu fiyat bandındaki en iyi modeller arasında pivot özelliği var ips panel büyük indirimde kaçırma

Son düzenleme:

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,891
İsim
Can BOZKURT

XantHeo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ali Cemal ONURSAL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Asus VG24VQ kullanıcısıyım. Tercih edebilirsin. Memnunum. Sorun varsa da yanıtlayabilirim.
renkler konusunda biraz düşünüyorum ve bende apu sistem var ilerde ekran kartı alacam acaba kullanabilir miyim bu monitörü değerinde vga var hdmi ile görüntü alır mıyım sıkıntısız

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331

ASUS MONİTÖR;

AOC MONİTÖR;

en yakın arkadaşımda asus var bende aoc var. asus'da dahili hoparlor var aoc'da yok. aoc tam dik olmuyor belli açılarda hareket ediyor ama asus tamamen dik olabiliyor. onun dışında extra bişeyi yok. bilgisayarında hoparlör yoksa asus var en azından azsa olsa ses çıkaran hoparlörü var.

XantHeo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ali Cemal ONURSAL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
https://www.vatanbilgisayar.com/asu...-165hz-freesync-ve-g-sync-gaming-monitor.html yarın elime ulaşacak bu fiyat bandındaki en iyi modeller arasında pivot özelliği var ips panel büyük indirimde kaçırma
bunu görmem iyi oldu ama hemen alamıyorum maalesef çok iyiymiş bu
Mesaj otomatik birleştirildi:

en yakın arkadaşımda asus var bende aoc var. asus'da dahili hoparlor var aoc'da yok. aoc tam dik olmuyor belli açılarda hareket ediyor ama asus tamamen dik olabiliyor. onun dışında extra bişeyi yok. bilgisayarında hoparlör yoksa asus var en azından azsa olsa ses çıkaran hoparlörü var.
teşekkür ederim

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,552
İsim
Enes Bahadır

ASUS MONİTÖR;

AOC MONİTÖR;

LG 24GN650-B

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
renkler konusunda biraz düşünüyorum ve bende apu sistem var ilerde ekran kartı alacam acaba kullanabilir miyim bu monitörü değerinde vga var hdmi ile görüntü alır mıyım sıkıntısız
Renkler VA panele göre gayet tatmin edici.

XantHeo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ali Cemal ONURSAL
pivot olması kullanış açısında beni çok rahatlatır bu modeli görmüştüm teşekkürler yinede :)

bu monitörü de düşündüm fakat kontrast oranı açısından tereddüt ettim

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
bunu görmem iyi oldu ama hemen alamıyorum maalesef çok iyiymiş bu

teşekkür ederim
Bende LG 24GN650-B ve AOC 24G2U arasında gidip geliyordum pc hocasından gördüm fiyatı 2.5k 2.7k arasında dolaşırken şimdi 1.9k ikinci elleri bu fiyattan satılıyor :D

Top Bottom