C claxs 80+ Katılım 8 Mayıs 2024 Mesajlar 3 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Muhammet 8 Mayıs 2024 #1 burda cok bellı olmasada monıtorde yesıl yesıl noktalar olusuyor ayarlar kısmından bazı ayarları duzeltıyorum 1 2 dakıka duzelıyo sonra gene pıxeller sorun cıkarıyo bıde sıyah pıxeller olusuyor ama olu pıxel deyıl bu soruların cozumunu bılen varmı ? Ekler sorun.jpg 615.9 KB · Hit: 29
burda cok bellı olmasada monıtorde yesıl yesıl noktalar olusuyor ayarlar kısmından bazı ayarları duzeltıyorum 1 2 dakıka duzelıyo sonra gene pıxeller sorun cıkarıyo bıde sıyah pıxeller olusuyor ama olu pıxel deyıl bu soruların cozumunu bılen varmı ?
Z zorlu123123 80+ Bronze Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 531 8 Mayıs 2024 #2 claxs yazmış: burda cok bellı olmasada monıtorde yesıl yesıl noktalar olusuyor ayarlar kısmından bazı ayarları duzeltıyorum 1 2 dakıka duzelıyo sonra gene pıxeller sorun cıkarıyo bıde sıyah pıxeller olusuyor ama olu pıxel deyıl bu soruların cozumunu bılen varmı ? Devamı için tıklayın... montiör değilde ekran kartı sorunu gibi geldi bana başka bir cihazda denermisin
claxs yazmış: burda cok bellı olmasada monıtorde yesıl yesıl noktalar olusuyor ayarlar kısmından bazı ayarları duzeltıyorum 1 2 dakıka duzelıyo sonra gene pıxeller sorun cıkarıyo bıde sıyah pıxeller olusuyor ama olu pıxel deyıl bu soruların cozumunu bılen varmı ? Devamı için tıklayın... montiör değilde ekran kartı sorunu gibi geldi bana başka bir cihazda denermisin
C claxs 80+ Katılım 8 Mayıs 2024 Mesajlar 3 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Muhammet 16 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 zorlu123123 yazmış: montiör değilde ekran kartı sorunu gibi geldi bana başka bir cihazda denermisin Devamı için tıklayın... Sorun çözüldü ama arada oluyo ekran kartından olacağını sanmıyorum ekran kartım msi rx 6750xt işlemcide rayzen 7 5700x hepsi daha yeni alındı
zorlu123123 yazmış: montiör değilde ekran kartı sorunu gibi geldi bana başka bir cihazda denermisin Devamı için tıklayın... Sorun çözüldü ama arada oluyo ekran kartından olacağını sanmıyorum ekran kartım msi rx 6750xt işlemcide rayzen 7 5700x hepsi daha yeni alındı