Neler Yeni

🔥İndirim ASUS TUF Gaming VG27AQ1A 27 inç 2K IPS 170Hz Amazon TR 7100 ₺

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Bunu kısa bir süre kullanma şansım oldu güzel monitor tek eksiği CD değeri ama hiç dert etmedim keşke yüksek olsa demedim şuanda bunun vg27aq3a modelini kullanıyorum 1 sene olucak bununda değeri aynı ama hiç dert edilmiyor

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,699
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
rtx 4060'ı çok darlarmı 2kya geçsek
4060 1080P kartı sonuçta. Bi dar gelebilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

fiyat iyiymiş aslında alınabilirmiş ama aynı performansta farklı monitörler olabilir mi acaba ? msı g24c6 modelini kullanıyordum 2 yıldır fiyat 5 bin civarı, lenovo g24-20 modelini 3300 tl ye aldım msı dan kat kat iyi.
Bu arada yaklaşık 2 yıl G24-20 kullandım. AOC'nin 5 yıllık VA paneli daha güzel renk veriyordu.
Biz anladık hocam rahat ol. Bu monitörün fiyatı düşmüş olabilir ama aynı performansı veren ve zaten daha düşük fiyattan satılan monitörler de var mı acaba demişsiniz. Bende aynı düşünüyorum.
Az daha düşük fiyata aynı performansı veren var mı peki? Koorui, Gamebooster ya da GameOn fiyatına düşmüş neredeyse bu monitör.

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
fiyat iyiymiş aslında alınabilirmiş ama aynı performansta farklı monitörler olabilir mi acaba ? msı g24c6 modelini kullanıyordum 2 yıldır fiyat 5 bin civarı, lenovo g24-20 modelini 3300 tl ye aldım msı dan kat kat iyi.
Hocam çünkü biri VA biri IPS. Güçlü oldukları alanlar farklı.
alınabilinir olmuş bence 6.5k civarı bunun hakkı daha fazla satılmaya başlanır hem
Aynen öyle. 6.5 mudur bilmem piyasayı takip etmiyorum pek ama Asus bu modelleri çok pahalı satıyor. Giriş-orta segmenti üst özellikli monitörlerin olduğu fiyata satıyor. Saçmalık.

bu nasıl hocam bunu aldım 9 ay vade farksız şekilde
9.5'a aldınız değil mi? Arkadaşıma da aldım. Gördüğüm en iyi indirimlerdendi. Çok güzel monitör.

lappelduvide

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
lappelduvide

Aynen öyle. 6.5 mudur bilmem piyasayı takip etmiyorum pek ama Asus bu modelleri çok pahalı satıyor. Giriş-orta segmenti üst özellikli monitörlerin olduğu fiyata satıyor. Saçmalık.

9.5'a aldınız değil mi? Arkadaşıma da aldım. Gördüğüm en iyi indirimlerdendi. Çok güzel monitör.
yok hocam stok bitmişti bende vatan bilgisayardan aldım 11.805 TL pahalı ama monitör ihtiyacım vardı amazondaki 9k fiyata yetişemedim

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI

tamam ne fark eder hocam ıps daha iyi zaten. hz renk ve diğer tüm etkenlerde lenovo daha iyi neden msı pahalı o zaman. alanlarının farklı olması bişey değiştirmez ki. çoğu özellikleri daha iyi olan monitör daha ucuz.

4060 1080P kartı sonuçta. Bi dar gelebilir

Bu arada yaklaşık 2 yıl G24-20 kullandım. AOC'nin 5 yıllık VA paneli daha güzel renk veriyordu.

Az daha düşük fiyata aynı performansı veren var mı peki? Koorui, Gamebooster ya da GameOn fiyatına düşmüş neredeyse bu monitör.
ben msı 3-4 yıldır kullanıyorum o yüzden yorum yaptım. lenovaya geçince anladım aradaki farkı hocam. o yüzden cevap yazarken daha ucuza daha iyi performanslısı var mı diye sordum

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
tamam ne fark eder hocam ıps daha iyi zaten. hz renk ve diğer tüm etkenlerde lenovo daha iyi neden msı pahalı o zaman. alanlarının farklı olması bişey değiştirmez ki. çoğu özellikleri daha iyi olan monitör daha ucuz.
Bir sürü etken olabilir sanki x satıcısındaki fiyat o monitörün kesin fiyatıymış gibi konuşuyorsunuz. Anlamak için TR değil YD fiyatına bakın. Örnek veriyorum çok yeni bir model değildir, stok azdır. Satıcının biri kafasına göre yüksek fiyat koyar. Ya da o monitörü satan tek mağaza vardır kafasına göre yüksek fiyattan koyar. Pek çok şey olabilir.

yok hocam stok bitmişti bende vatan bilgisayardan aldım 11.805 TL pahalı ama monitör ihtiyacım vardı amazondaki 9k fiyata yetişemedim
Yani yine pahalı değil. Monitör çok güzel çünkü. O fiyattaki IPS'ler kadar olmasa da çok hızlı. Ama ek olarak VA kontrastı var ve IPS glow falan derdi yok. Bunun ne kadar büyük bir şey olduğunu anlatamam size. Keşke böyle VA'ları yalnızca Samsung üretmese de şu IPS'lerden ve saçma kronik sorunlarından kurtulsak.

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışı Alışverişi
Instagram
oruckereem
Steam
Kerem1963
Discord
Kerem1963 #8121
2 yılı aşkın süredir kullanıyorum gayet tatmin edici parlaklık ta az falan degil yetiyo

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Bir sürü etken olabilir sanki x satıcısındaki fiyat o monitörün kesin fiyatıymış gibi konuşuyorsunuz. Anlamak için TR değil YD fiyatına bakın. Örnek veriyorum çok yeni bir model değildir, stok azdır. Satıcının biri kafasına göre yüksek fiyat koyar. Ya da o monitörü satan tek mağaza vardır kafasına göre yüksek fiyattan koyar. Pek çok şey olabilir.

Yani yine pahalı değil. Monitör çok güzel çünkü. O fiyattaki IPS'ler kadar olmasa da çok hızlı. Ama ek olarak VA kontrastı var ve IPS glow falan derdi yok. Bunun ne kadar büyük bir şey olduğunu anlatamam size. Keşke böyle VA'ları yalnızca Samsung üretmese de şu IPS'lerden ve saçma kronik sorunlarından kurtulsak.
senin bu marka takıntın nolacak. banane arkadaş yurtdışında satılan fiyattan. ben o fiyattan mı alıyorum ben buradaki fiyatı karşılaştırıyorum tabikide. ayrıca fiyat grafiğine bakarsan fiyatın sabit geldiğini görürsün

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
senin bu marka takıntın nolacak. banane arkadaş yurtdışında satılan fiyattan. ben o fiyattan mı alıyorum ben buradaki fiyatı karşılaştırıyorum tabikide. ayrıca fiyat grafiğine bakarsan fiyatın sabit geldiğini görürsün
Ağzını topla. Bu forumda marka algısını yıkmaya çaışan kişi benim.

MSI olan model berbat bir model zaten. MSI övmek için demedim. TR'deki fiyatlar gerçek fiyatı yansıtmayabiliyor diye dedim. Açıklıyorum ama anlamamakta ısrar ediyorsan cevap yazma kardeşim git ötede oyna.

Son düzenleme:

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ağzını topla. Bu forumda marka algısını yıkmaya çaışan kişi benim.

MSI olan model b-k gibi model zaten. MSI övmek için demedim. TR'deki fiyatlar gerçek fiyatı yansıtmayabiliyor diye dedim. Açıklıyorum ama anlamamakta ısrar ediyorsan cevap yazma kardeşim git ötede oyna.
ben hakaret mi ettim sen ağzını topla yd fiyatı diye saçma bişey atmışsın ortaya bilgisizlikten ne dediğini şaşırmışsın. gören de monitörleri yurt dışından alıyoruz sanacak. ben kıyaslamamı yaparken de fiyatı baz aldım. stokcu olsa elimizden bişey mi geliyor. yurt dışı fiyatı uygun bile olsa burada pahalı olduğuna göre ne yapacağız söyle o zaman ? sonuçlara varmayan gereksiz işe yaramaz bilgiler verme boşuna. velet seni git ötede oynaymış :D

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
Bilmiyorum ki arkadaşta onu sormuş, araştırmadım belki vardır belki yoktur

Höstad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Eren n
stok bitti galiba gözükmüyor bende

Top Bottom