Neler Yeni

Asus Tuf Gaming VG27AQML1A nasıl monitör ?

KIRKY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Hakan
Asus Tuf Gaming VG27AQML1A modeli bu aralar radarıma girdi nedense, inceleme videolarında ve yorumlarda baya övüldüğünü görmekteyim. Şuan satıcısı bizzat HB olarak stoklara girmiş o yüzden de yakın takibime girmiş oldu kendisi. Bu monitörü alıp da kullanan arkadaşlar var mıdır aranızda ve kullananlar düşüncelerini belirtebilir mi rica etsem ? Kısacası Asus un bu modeli alınır mı sizce ?

KAwie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Kaan Karan
360 hz 2k fast ıps alınabilir

KIRKY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Hakan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
360 hz 2k fast ıps alınabilir
Ürün oc ile 260 oluyor ama 240 Hz. Bunun yanında HDR ı sadece 144 Hz iken kullanabiliyormuşuz onu öğrendim ve bu da soğuttu biraz. Lg nin UltraGear 27GR93Q-B modelinde 240 Hz de bile HDR kullanılabiliyorken bundaki eksiklik biraz saçma olmuş.

KAwie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Kaan Karan
Ürün oc ile 260 oluyor ama 240 Hz. Bunun yanında HDR ı sadece 144 Hz iken kullanabiliyormuşuz onu öğrendim ve bu da soğuttu biraz. Lg nin UltraGear 27GR93Q-B modelinde 240 Hz de bile HDR kullanılabiliyorken bundaki eksiklik biraz saçma olmuş.
benimde hdr var hocam ama ekran kaydı ve görüntüsü alırken çok parlak yapıyor ekranı o yüzden kullanmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

ekran görüntüüs parlak çıkıyor yani

hawkddf

80+
Hocam 240 hz de HDR kullanabiliyosun diye biliyorum. Bende bi alt modeli var kullanılıyor yani.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
chickinsout
güzel monitör, hdr i 240 hz de kullanılabiliyor, ben aldigimda 11k idi, Pivot var

KIRKY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Hakan
Peki kullanan arkadaşlar memnun mu şuan ürünlerinden ? Yani ışık sızması ve ghosting rahatsızlık seviyesinde mi yoksa ideal mi ?

elauria

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
yusuf
Peki kullanan arkadaşlar memnun mu şuan ürünlerinden ? Yani ışık sızması ve ghosting rahatsızlık seviyesinde mi yoksa ideal mi ?
hocam monitoru yaklasık 4 5 aydır kullanıyorum herhangi bir sorun yasamadım ölü piksel ghosting tarzı şeyler yaşamadım fakat muadili daha uygun fiyata varsa tercih edilebilir 15 biraz fazla geldi gözüme ama neticede güzel bir ürün.

KIRKY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Hakan
hocam monitoru yaklasık 4 5 aydır kullanıyorum herhangi bir sorun yasamadım ölü piksel ghosting tarzı şeyler yaşamadım fakat muadili daha uygun fiyata varsa tercih edilebilir 15 biraz fazla geldi gözüme ama neticede güzel bir ürün.
Monitörün bacaklarının uzunluğu çok mu fazla ve sağa sola dönme özelliği varmıdır ? Bir de siz 240 Hz iken HDR kullanabiliyor musunuz ?

elauria

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
yusuf
Monitörün bacaklarının uzunluğu çok mu fazla ve sağa sola dönme özelliği varmıdır ? Bir de siz 240 Hz iken HDR kullanabiliyor musunuz ?
bacak boyu yeterli ne uzun ne kısa,saga sola yanlış bilmiyosam 35 derecelik donus var ve 240 da hdr denemedim hic gün icerisinde denersem tekrardan yazarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,471
Üyeler
170,365
Son üye
222cortes
Top Bottom