Arkadaşlar herkese iyi günler şu 2 monitör arasında kaldım ekran kartım AMD RX 6600 işlemcim ise ryzen 5 3600
1.monitör başlıkta da belirttiğim gibi Asus TUF VG27VQ
Bu monitöre tn kadar hızlı diyorlar ancak renk gamutu sıkıntısı var deniyor.
2. monitörde yine başlıkta belirttiğim gibi Samsung Odyssey G5
Bu monitörde 2k olması ile beni çok cezbediyor ama bu monitör hakkında da çok fazla sorun gördüm fps oynuyorsanız tercih etmeyin diyeni bile gördüm ghosting çok var diyorlar(özellikle birisi f1 oynarken çok belli oluyordu demiş) aynı zamanda ışık sızması çok var diyorlar.
Sizce hangisini tavsiye etmeliyim oynadığım oyunlar genelde karışık oluyor hikayeli de oynarım fps de oynarım (Overwatch ve CS GO). Yorumlarda Samsung biraz daha sorunlu gözüküyor ama 2k için yine de değer mi bilemiyorum zaten kartım 2k için tam anlamıyla uygun değil fifa gibi oyunları 2k oynarım diyorum ama bir oyunu 2k oynayıp daha sonra başka bir oyun için 1080p ye düşmek de gözüme kötü gelebilir diye düşünüyorum alışması zor olabilir diye düşünüyorum, tavsiyeleriniz nelerdir şimdiden çok teşekkürler.
1.monitör başlıkta da belirttiğim gibi Asus TUF VG27VQ
Bu monitöre tn kadar hızlı diyorlar ancak renk gamutu sıkıntısı var deniyor.
2. monitörde yine başlıkta belirttiğim gibi Samsung Odyssey G5
Samsung Odyssey G5 LC27G55TQWRXUF 27" inç Oyuncu Monitörü, QHD 2K, 1 ms, 144 Hz, Freesync, HDR10 1000 R Kavisli, VA Gaming Monitör : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Samsung Odyssey G5 LC27G55TQWRXUF 27" inç Oyuncu Monitörü, QHD 2K, 1 ms, 144 Hz, Freesync, HDR10 1000 R Kavisli, VA Gaming Monitör : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Sizce hangisini tavsiye etmeliyim oynadığım oyunlar genelde karışık oluyor hikayeli de oynarım fps de oynarım (Overwatch ve CS GO). Yorumlarda Samsung biraz daha sorunlu gözüküyor ama 2k için yine de değer mi bilemiyorum zaten kartım 2k için tam anlamıyla uygun değil fifa gibi oyunları 2k oynarım diyorum ama bir oyunu 2k oynayıp daha sonra başka bir oyun için 1080p ye düşmek de gözüme kötü gelebilir diye düşünüyorum alışması zor olabilir diye düşünüyorum, tavsiyeleriniz nelerdir şimdiden çok teşekkürler.