Neler Yeni

ASUS TUF LC 240 sıvı soğutma alınır mı?

Lagrima

80+
Reaksiyon skoru
33
Ryzen 5600x almayı düşünüyorum.Sizce bu soğutma iş görür mü?Ayriyetten ses konusunda takıntılı biriyim sesi rahatsız eder mi?

O fiyata alınmaz. Kasanız nedir? 360mm sıvı soğutmalar bulunuyor o bütçede.

sistemi henüz toplamadım ama aklımda gt301 veya H500 var.Sanırım ikisinde de 360mm yok.
İkisinin de ön paneline takabiliyorsunuz. Üste takılmıyor ama.

Ön panele takmak isterseniz sıvı soğutma önerebilirim ama o bütçede o kasalara bakmayın bence. TD500 bakabilirsiniz.

gt301 kullanıcısıyım üste 120mm üstü sıvı soğutma olmuyor kendim deneyip gördüm
kasayı önerir misiniz?Açıkçası görünümünden dolayı istiyorum.Çok hoş geliyor.Aksi takdirde h500 alacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İkisinin de ön paneline takabiliyorsunuz. Üste takılmıyor ama.

Ön panele takmak isterseniz sıvı soğutma önerebilirim ama o bütçede o kasalara bakmayın bence. TD500 bakabilirsiniz.
TD500e bakmıştım ama bazıları fanlarında sıkıntı olduğunu söylemişti.

kasayı önerir misiniz?Açıkçası görünümünden dolayı istiyorum.Çok hoş geliyor.Aksi takdirde h500 alacağım
Bütçen kasa için 1k anladığım kadarıyla cooler master td500mesh en ideali o bütçe için yada böyle şekilli şukullu olsun dersen bende kullandım daha önce xigmatek perseus bakabilirsin

kasayı önerir misiniz?Açıkçası görünümünden dolayı istiyorum.Çok hoş geliyor.Aksi takdirde h500 alacağım.

TD500e bakmıştım ama bazıları fanlarında sıkıntı olduğunu söylemişti.

TD500 fanları biraz kötü gerçekten. XPG Battlecruiser stoklarını bekleyebilirsiniz.

Bütçen kasa için 1k anladığım kadarıyla cooler master td500mesh en ideali o bütçe için yada böyle şekilli şukullu olsun dersen bende kullandım daha önce xigmatek perseus bakabilirsin
o kasaların fan sesi nasıldır?istediğim zaman kısabilir veya kapatabilir miyim?

TD500 fanları biraz kötü gerçekten. XPG Battlecruiser stoklarını bekleyebilirsiniz.
kasaya farklı marka fan takma durumunda sorunum çözülür mü?

o kasaların fan sesi nasıldır?istediğim zaman kısabilir veya kapatabilir miyim?

kasaya farklı marka fan takma durumunda sorunum çözülür mü?
Çözülür. O kadar kötü değil aslında fanları. @cfranko övüyordu geçen. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,382
Üyeler
173,362
Son üye
Rabbit53
Geri