C Cermenbey 80+ Silver Katılım 12 Ağustos 2021 Mesajlar 4,141 Dahası Reaksiyon skoru 2,119 İsim Semih 6 Mayıs 2022 #1 Kullanan var mı 170 liraya alınır mı bu mouse. Fps, story oyun takılıyorum akşamları işten sonra falan
Kullanan var mı 170 liraya alınır mı bu mouse. Fps, story oyun takılıyorum akşamları işten sonra falan
scorpionn38 80+ Bronze Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 619 Dahası Reaksiyon skoru 237 İsim ferhat küçük 6 Mayıs 2022 #2 üst düzey bir esporcu değilsen işini görür kral. tabi en önemli olan elinin boyutu ve farenin avcuna tam oturmasıdır.
üst düzey bir esporcu değilsen işini görür kral. tabi en önemli olan elinin boyutu ve farenin avcuna tam oturmasıdır.
Ahmet Sevinç 80+ Gold Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 8,792 Dahası Reaksiyon skoru 3,375 İsim Ahmet Sevinç 6 Mayıs 2022 #3 Cermenbey yazmış: Kullanan var mı 170 liraya alınır mı bu mouse. Fps, story oyun takılıyorum akşamları işten sonra falan Devamı için tıklayın... iyi mouse elin küçük/orta ise alınır bu fiyata iyi
Cermenbey yazmış: Kullanan var mı 170 liraya alınır mı bu mouse. Fps, story oyun takılıyorum akşamları işten sonra falan Devamı için tıklayın... iyi mouse elin küçük/orta ise alınır bu fiyata iyi
C Cermenbey 80+ Silver Katılım 12 Ağustos 2021 Mesajlar 4,141 Dahası Reaksiyon skoru 2,119 İsim Semih 6 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Ahmet Sevinç yazmış: iyi mouse elin küçük/orta ise alınır bu fiyata iyi Devamı için tıklayın... Elim orta-büyük ya
Ahmet Sevinç yazmış: iyi mouse elin küçük/orta ise alınır bu fiyata iyi Devamı için tıklayın... Elim orta-büyük ya
Amanita 80+ Gold Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 9,553 En İyi Cevap 3 6 Mayıs 2022 #5 Elin büyükse de alınır sadece palm grip tutuyorsan kısa kalabilir. Yükseklik ve genişlik olarak büyük mouselar gibi. Palm avuç içi tutmuyorsan sorun olmaz.parasına göre güzel ürün. Elinin tam boyutunu ölçüp yazsana buraya.
Elin büyükse de alınır sadece palm grip tutuyorsan kısa kalabilir. Yükseklik ve genişlik olarak büyük mouselar gibi. Palm avuç içi tutmuyorsan sorun olmaz.parasına göre güzel ürün. Elinin tam boyutunu ölçüp yazsana buraya.