Neler Yeni

Asus TUF M3 vs AORUS M2

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Hangisi daha iyi?

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Katar Pro daha çok öneriliyor bu bütçede. Eline uygun olanı seç.

machiqwe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Ahmet Emre Işık
aorusun yazılımı kötüymüş sanırım. o yüzden Asus aldım ben de

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Katar Pro daha çok öneriliyor bu bütçede. Eline uygun olanı seç.
Katar pro önerme. 3 kişi kullandık üçümüzde de benzer sorunlar var ayrıca AŞIRI küçük bir mouse. Elimi çok geriden tutmam gerekiyordu masadan taşıyordu resmen.

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Purple Unkwn
aorusun yazılımı kötüymüş sanırım. o yüzden Asus aldım ben de
Reis nasıl aldın allah aşkına kafayı yiyecem şuan almak istiyorum stok da var diyor ama bir türlü alamıyorum aldığım hata ile ilgili konu bile var bunu nasıl atlatacam ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Katar pro önerme. 3 kişi kullandık üçümüzde de benzer sorunlar var ayrıca AŞIRI küçük bir mouse. Elimi çok geriden tutmam gerekiyordu masadan taşıyordu resmen.
Düşüncelerin için sağol bunu almayı düşünüyordum almayacağım sağolasın bekleyeceğim artık itopyanın düzelmesini

machiqwe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Ahmet Emre Işık
Reis nasıl aldın allah aşkına kafayı yiyecem şuan almak istiyorum stok da var diyor ama bir türlü alamıyorum aldığım hata ile ilgili konu bile var bunu nasıl atlatacam ya
kanka valla telefondan aldım direkt bi skrun çıkmadı

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Purple Unkwn
kanka valla telefondan aldım direkt bi skrun çıkmadı
ne zaman aldın kral ya bende dünden beri almaya çalışıyorum alamıyorum kafayı yiyeceğim 3d secure kodu geliyor giriyorum ama hata alıyorum ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

ne zaman aldın kral ya bende dünden beri almaya çalışıyorum alamıyorum kafayı yiyeceğim 3d secure kodu geliyor giriyorum ama hata alıyorum ya
1651423433699.png

machiqwe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Ahmet Emre Işık
kanka dun gece aldım.
senin dedigin hata bende de olmuştu, deathadder v2 aldığım zaman. Ama 5 10 dk sonra kendi kendine düzelmişti.

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Purple Unkwn
kanka dun gece aldım.
senin dedigin hata bende de olmuştu, deathadder v2 aldığım zaman. Ama 5 10 dk sonra kendi kendine düzelmişti.
Siteden çıkmışmıydın acaba buınu söylersen sevinirim bende ona göre bir taktik izleyeyim bir türlü alamadım çünkü

machiqwe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Ahmet Emre Işık
Siteden çıkmışmıydın acaba buınu söylersen sevinirim bende ona göre bir taktik izleyeyim bir türlü alamadım çünkü
kanka itopya zaten kendi kendine siteden çıkış yapıyor diye biliyorum 5 10 dkda. beni hatırla seçeneği yok, her yolu dene olmazsa yeni hesap falan açmayı dene, başka karttan almaya çalıs

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Purple Unkwn
kanka itopya zaten kendi kendine siteden çıkış yapıyor diye biliyorum 5 10 dkda. beni hatırla seçeneği yok, her yolu dene olmazsa yeni hesap falan açmayı dene, başka karttan almaya çalıs
Valla paparadan olmuyor siyah ekran da kalıyor ve harcamalara falan acık da iş bankası banka kartım var onla da olmuyor maalesef

Top Bottom