Bende de var. Acaba M3'e değiştirilmesi mantıksız mı onu soruyordum. K3 klavye aldım da. Maksat klavye de mouse da Asus olsun.Bende m2 var, sorun varsa yardımcı olmaya çalışırım.
Aynen hepsini yaptım tek beklediğim onaylanması inşallah onaylanır da elime geçer yaHavale ya da EFT ile sipariş oluşturabilirsin. Bunun için tek yapman gereken IBAN numaramızı ve alıcı adımızı not ederek sipariş toplam tutarı kadar ödeme gerçekleştirmek. Unutma, havale/eft açıklamasına sipariş numaranı yazmalı ve dekontunu [email protected] e-posta adresimize göndermelisin! (itopya)
Bence gereksiz.Bende de var. Acaba M3'e değiştirilmesi mantıksız mı onu soruyordum. K3 klavye aldım da. Maksat klavye de mouse da Asus olsun.
Sorun çıkar ise yada kabul edilmezse para hesabıma tekrar geçer demi kral @AlexaAynen hepsini yaptım tek beklediğim onaylanması inşallah onaylanır da elime geçer ya
Geçmez. Çünkü havale gönderimi sadece banka uygulamalarından veya fastPay'den gönderimlerde geçerlidir. Eğer onaylanmazsa itopya'ya parayı gönderdiğine dair kanıt sunman ve parayı geri alabilmen için iban atman lazımSorun çıkar ise yada kabul edilmezse para hesabıma tekrar geçer demi kral @Alexa
Kanıtlar falan var yani dekont falan da var herhalde gmail atarsam böyle böyle diye sıkıntı olmaz diye düşünüyorumSorun çıkar ise yada kabul edilmezse para hesabıma tekrar geçer demi kral @Alexa
Yani mantıken olmaması lazım.Kanıtlar falan var yani dekont falan da var herhalde gmail atarsam böyle böyle diye sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
iban ve dekont var sıkıntı olursa atarım itopya'ya mail olarakGeçmez. Çünkü havale gönderimi sadece banka uygulamalarından veya fastPay'den gönderimlerde geçerlidir. Eğer onaylanmazsa itopya'ya parayı gönderdiğine dair kanıt sunman ve parayı geri alabilmen için iban atman lazım
m5 kullanıcısıyım , gayette memnunum m3 te gayet güzel.Hangisi daha iyi?
Dekontu itopya'ya attın mı?iban ve dekont var sıkıntı olursa atarım itopya'ya mail olarak
Keşke fastpay ile atsaydım da onda da genel de sorun oluyorGeçmez. Çünkü havale gönderimi sadece banka uygulamalarından veya fastPay'den gönderimlerde geçerlidir. Eğer onaylanmazsa itopya'ya parayı gönderdiğine dair kanıt sunman ve parayı geri alabilmen için iban atman lazım
Evet attım.Dekontu itopya'ya attın mı?
pdf olarak attım paparadan gelen dekontu direk attımKeşke fastpay ile atsaydım da onda da genel de sorun oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet attım.
1 TL olsa bile iadeni alırsın buda soru mu yani? Ödemeni yaptıysan, karşı bankaya ulaştıysa olay bitmiştir. İstersen ininal ile yap.Havale yöntemi ile aldım kanka da papara ile aldım iş bankası ibanına para attım şimdi inş onaylanır da sıkıntı olmaz ya iş bankasından niye alamadınız derseniz 18 değilim ve ilk imza hesabım bulunuyor stajyer olduğum için 17yim şuan da o yüzden papara ile gönderdim umarım sıkıntı olmaz sıkıntı olur ise paramı geri alabilir miyim iade gerçekleşir mi yani 200tl büyük para yani
Mesaj otomatik birleştirildi:
ilk imza da çoğu şey kısıtlı ve ibana falan para atamıyorsun o yüzden ilk imza dedim