Neler Yeni

Asus TUF M3 vs AORUS M2

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,521
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Bende m2 var, sorun varsa yardımcı olmaya çalışırım.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Bende m2 var, sorun varsa yardımcı olmaya çalışırım.
Bende de var. Acaba M3'e değiştirilmesi mantıksız mı onu soruyordum. K3 klavye aldım da. Maksat klavye de mouse da Asus olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Purple Unkwn
Havale ya da EFT ile sipariş oluşturabilirsin. Bunun için tek yapman gereken IBAN numaramızı ve alıcı adımızı not ederek sipariş toplam tutarı kadar ödeme gerçekleştirmek. Unutma, havale/eft açıklamasına sipariş numaranı yazmalı ve dekontunu [email protected] e-posta adresimize göndermelisin! (itopya)
Aynen hepsini yaptım tek beklediğim onaylanması inşallah onaylanır da elime geçer ya

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,521
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Sorun çıkar ise yada kabul edilmezse para hesabıma tekrar geçer demi kral @Alexa
Geçmez. Çünkü havale gönderimi sadece banka uygulamalarından veya fastPay'den gönderimlerde geçerlidir. Eğer onaylanmazsa itopya'ya parayı gönderdiğine dair kanıt sunman ve parayı geri alabilmen için iban atman lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Purple Unkwn
Geçmez. Çünkü havale gönderimi sadece banka uygulamalarından veya fastPay'den gönderimlerde geçerlidir. Eğer onaylanmazsa itopya'ya parayı gönderdiğine dair kanıt sunman ve parayı geri alabilmen için iban atman lazım
iban ve dekont var sıkıntı olursa atarım itopya'ya mail olarak

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Purple Unkwn
Keşke fastpay ile atsaydım da onda da genel de sorun oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dekontu itopya'ya attın mı?
Evet attım.

Keşke fastpay ile atsaydım da onda da genel de sorun oluyor

Evet attım.
pdf olarak attım paparadan gelen dekontu direk attım

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar
Havale yöntemi ile aldım kanka da papara ile aldım iş bankası ibanına para attım şimdi inş onaylanır da sıkıntı olmaz ya iş bankasından niye alamadınız derseniz 18 değilim ve ilk imza hesabım bulunuyor stajyer olduğum için 17yim şuan da o yüzden papara ile gönderdim umarım sıkıntı olmaz sıkıntı olur ise paramı geri alabilir miyim iade gerçekleşir mi yani 200tl büyük para yani

ilk imza da çoğu şey kısıtlı ve ibana falan para atamıyorsun o yüzden ilk imza dedim
1 TL olsa bile iadeni alırsın buda soru mu yani? Ödemeni yaptıysan, karşı bankaya ulaştıysa olay bitmiştir. İstersen ininal ile yap.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,341
Üyeler
161,036
Son üye
RLEX
Top Bottom