ASUS TUF MI GAME GARAJ MI

Trendyol plus alırsanız sepette 44 bin
pardonn tamam anladım bunu önerir misiniz peki excalibur iyi midir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gamegaraj kullanıcısı olarak 5050 ekran kartını önermem.

İşlemci olarak daha iyi ama
ne alıcaz baba kaldık ortada ya acil lazım

pardonn tamam anladım bunu önerir misiniz peki excalibur iyi midir

ne alıcaz baba kaldık ortada ya acil lazım
Bilgim yok çoğu kişi eski casperlarda sofunyasamis. Bu yeni model duzelttiler mı bilmiyorum. Kağıt üzerinde 41k ya iyi.44 olmuş tercih meselesi

Bilgim yok çoğu kişi eski casperlarda sofunyasamis. Bu yeni model duzelttiler mı bilmiyorum. Kağıt üzerinde 41k ya iyi.44 olmuş tercih meselesi
valla 5050 ye 50k verirken buna 44k bana iyi geldi ama yinede bir bakayım sağ olun bunu alırım gibi

Tahminim yeni nesil 4060 oluşundan. :kappa:
Usta biz ne alacaz o zaman a. Yeter ya 1 aydır deliye döndüm

Tek isteğim kasmadan rust oynamak gündelik işleri yapmak dizi film izlemek bu kadar zor olmamalı yaw

Tek isteğim kasmadan rust oynamak gündelik işleri yapmak dizi film izlemek bu kadar zor olmamalı yaw
Bence 5050 alınabilir ben tahmin söyledim ki 4060 ayrıca kötü bir kart değil laptop için.

Nvidia 3050 kartını yeni bir kartmış gibi piyasaya sununca RTX kartların imajı düştü hocam ben ondan tahmini olarak ondan beğenmedi herhalde dedim. Güncel kartlar artık performans olarak yenilenmiyor eskisine göre.

Bence 5050 alınabilir ben tahmin söyledim ki 4060 ayrıca kötü bir kart değil laptop için.

Nvidia 3050 kartını yeni bir kartmış gibi piyasaya sununca RTX kartların imajı düştü hocam ben ondan tahmini olarak ondan beğenmedi herhalde dedim. Güncel kartlar artık performans olarak yenilenmiyor eskisine göre.
Senin önerin hangi laptop olur

Geri