Çok şans işi hocam itopya gaminggentr nin indirimlerinde bana göre bir şey çıkmayınca öylesine girdim can sıkıntısına görünce zaten şok oldumlan beeee 6700xt çok aşarı iyi fiyata yakalamışsınız beğğ ben de 6650xt düşünüyordum bundan sonra paso indirimleri kovalayacağım
ciddi olamazsın yaArkadaşlar vatanı saat 9.10 gibi aradım o zaman stok vardı yanlış fiyatlandırma dediler yoksa alacaktım iptal edebilirler belki siparişi
Aynen öyle yaparım yok öyle iş kaç saatir o fiyatta o zaman o fiyatı giren kontrol etseymiş fiyatı acısını baştan savma iş yapan o personelinden çıkarsın ben bunun için uykusuz kaldım iptal olursa psikolojik olarak da beni etkileyecek ayrıca param anında yatmaz ise 19 mayıs indimlerinden de faydalanamıyacağım Vatan bunun bedelini her türlü ödemek zorunda bu yüzden o siparişleri paşa paşa onaylayacaklar!Tüketici Hakem Heyetine gidin dostlar hakkınızı savunun. Parayı direkt alıyorlar geri verirken 5-10Gün öteliyorlar. Belki o zaman aralıgında başka bir kart indirime giricekti.
Ben aramaya korkuyorum valla iptal ederler diye belki fark etmeden yollarlarBen şimdi konuştum. Bugün fiyat araştırılması yapılıyormuş 3070 ti için. Yarın sipariş durumu netleşir dedi.
Hangi model vatandan mı?Dün akşam 6700 xt aldım 5.294 TL den sizce gelir mi fiyat yanlış yazıldı diye iptal ederler mi sizce
Asus dual RX 6700xt o.c modeli vatandan dün gece aldım .Hangi model vatandan mı?
inşallah seninki gelirBen aramaya korkuyorum valla iptal ederler diye belki fark etmeden yollarlar
Neyin araştırmasıymış fiyatlar zaten belli eğer yanlış fiyatlandırma yapsalar bile her türlü bu fiyata satmak zorundalar indirim konusu gece 2:41 de açılmış sabah 9:30 a kadar sürdü ben bunun için uykusuz kaldım + 19 mayıs indirimlerinden de faylanamayacağım bunlar yüzünden her türlü tüketici mahkemesinde ben haklı çıkarım eğer bir hata varsa Vatan hatasının bedelini ödemek zorunda yada o çalışanından kesilecek bunların parası başka çare yok Vatan için!Ben şimdi konuştum. Bugün fiyat araştırılması yapılıyormuş 3070 ti için. Yarın sipariş durumu netleşir dedi.
Oo onu banada dedi. Birisi stok var dedi fiyatı görünce şuan satamiyorum dediAradadığmda aynen şöyle dediler yanlış fiyatlandırma o yüzden bu ürünü işlem yapamıyorum dedi