Neler Yeni

PNY RTX 4080 SUPER XLR8 Gaming VERTO 16GB Ekran Kartı 42.970 TL

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
Musa Topçu
5090'ın 6000 dolardan çıkacağı konuşuluyor. Kaynak

Hal böyle iken bilemiyorum 5070 bile bundan daha pahalı olabilir. Ama haklı da olabilirsiniz.
Keşke bu kısmı da okusaydınız GeForce RTX 5090 alongside a Core Ultra 9 285K, 128GB of DDR5 RAM, and 2TB of storage sadece ekran kartının değil tüm sistemin fiyatı

meth4sX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
ahmet alaca
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
ibrahim
Beyler 5000 serisini belediye dağıtmayacak.

Daha kurda oynama bile yokken sırf sene sonu yaklaşıyor asgari ücrete zam yolda diye fiyatları yukarı çeken kansız firmalar var bu memlekette, bir de bunun üstüne asgari ücret zammını, artan kurları, yeni kartların daha yüksek MSRP den çıkacağını düşününce 5000 serisinin F/P anlamında mantıklı seviyede olması imkansıza yakın.

Mantıklı fiyattan faizsiz 6 taksit 4090 bile bulsanız yapıştırın geçin pişman olmazsınız. TR serverında faizsiz taksitle ne ürün alırsan kar'dır.

Nevermore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Berat
Neden?

Arkadaştan yanıt gelmedi bende ekleme yapayım: Modelin soğutması vesaire gayet okey PNY'de köklü bir firma bir ASUS, EVGA (rip) vesaire olmasa da yine de kaliteli, top modellerinden biri çoğu oyunda 60 dereceyi geçmiyor yani alınabilir kesinlikle
Youtubeda northwestrepair isimli bir kanal var bilen var mı bilemiyorum. O abimizin tecrübelerine dayanaraktan söyledim, abimiz pnynin kalitesiz malzemeler kullandığını belirttiği ve gösterdiği videolar mevcuttur. Arkalarındaki organla gülen vatandaşlar açıp biraz bakarak belki bir nebze de olsa bilgilenebilirler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
ibrahim
Youtubeda northwestrepair isimli bir kanal var bilen var mı bilemiyorum. O abimizin tecrübelerine dayanaraktan söyledim, abimiz pnynin kalitesiz malzemeler kullandığını belirttiği ve gösterdiği videolar mevcuttur. Arkalarındaki organla gülen vatandaşlar açıp biraz bakarak belki bir nebze de olsa bilgilenebilirler.
Kardeşim sallamışsın bir yalan sonra toparlıcam diye tüm internette pny ı aratıp zorla bir kanal bulmuş ama ona da bir yalan atmışsın. O söylediğin kanalın hangi videosunda ''pnynin kalitesiz malzemeler kullandığı'' ile ilgili bir cümle kuruluyor atsana buraya inceleyelim, yok atamıyorsan dediğim gibi ağır sallamışsın ve sallamaya devam ediyorsun demektir.

O kanalın neredeyse tüm markalarla ilgili videosu var, bilginiz yoksa bir konuda konuşmak zorunda değilsiniz sonra böyle zor durumda kalıyorsunuz.

delPierro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Hasan Alnıkara
5090 6000 dolardan mı çıkacak :ROFLMAO:

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
murat
uçuk bir indirim yok ama vade farksız taksit imkanı var

Konunun altında 5090 fiyatı tartışan mı dersin, 3 gram bilgisiyle pny alınmaz yazan mı dersin. Kimse kartı, fiyatını konuşamadan indirim bitmiş.

Xlr8 serisi pny'nin gerçekten kendini aştığı bir seri oldu. 4070ti'ını kullanıyorum aynı serinin. 1440p oyuncusuyum, son derece memnunum. 65 derecenin üstünü çok nadiren görüyorum o da ya optimizasyon sorunlu oyunlarda ya da yoğun yapay zeka iş yüklerinde oluyor. Hem sessiz hem soğuk hem de malzeme kalitesi güzel. Farklı bir indirimde yakalarsanız muhakkak değerlendirin.

Top Bottom