Neler Yeni

🔥İndirim Asus Tuf RTX3050Tİ Laptop 21,899₺🔥

TİTAN.

80+ Platinum
Hangi cihazlar var? 8gb ramli cihaz atmayın pls fena kasiyorlar...
8gb eklersin o dert değil kasası güzel olsun yeter
Acer de ısınıyor rtx3050 olan var ben de ets2 de cayır cayır yanıyor altina fanli altlik koyuyorum o şekilde 2-3 saat oynatıyor fan olmasa o da yanıyor.

Hiç isinmasin diyorsan masaüstüne yönelebilirsiniz, iyi günler...
Hangi kasası var ?
Takviye edilebilir sonuçta. Daha düşük performanslı bir laptop almaktansa 500 lira ve 5 dakikamı ekleyip daha iyi bir şeyler alırım.
Kesinlikle

JrFuKi.

80+ Bronze
Aşırı kotuymuş gibi yorum yapanlar olmus 1 seneden fazladır i5 10300h gtx 1650 16 gb versiyonunu kullanıyorum aşırı memnunum en ufak sorun yaşamadım. Asus kalitesi bir farklı tabii ki özelliklere göre ne bekledigini bilmekte onemli.

Outlawess

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Murat Erdinç
ben bu modelin bire bir aynısını kullanıyorum 83 yapraklı fan var gayet iyi soğutuyor kasası falan da orta düzey diyebilirim altta ki hava alma kanallarını kapatırsanız ısınır tabi altına bir yükseltici alın ayrıca 3 adet hava tahliye bölümü var soğutması gayet iyi asus fanboyluğu değil hiç bi uygun fiyat laptopun anakartını bilmiyosunuzdur benim arkadasimin acer da yandı monster da cok bilgisayar geçti elimden ama sırf özellikleri yüksek falan diye f/p diye herseyi almamak lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,042,286
Üyeler
165,330
Son üye
enesgoker