Neler Yeni

Asus TUF RX5700XT Isınsa ne olur?

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Eren Kurtuluş
Selam. Bu kartı almayı düşünüyorum ama Isınma problemi var bunu zaten bilmeyen yoktur. Kart 85 Derecelerde çalışsa bunun ne gibi bir zararı var? Performansmı düşer? Ömrümü azalır? DA-Sistem 2 de özelleştirerek almayı düşünüyorum 5700XT alabilecekken 5600XT a düşmek istemiyorum. Bu yüzden ısınması çok bir zarar vermiyorsa performansı düşmüyorsa almak istiyorum. Kartı uzun süre kullanacağım. Ömrü kısalıyorsa özellikle belirtin lütfen.

abenes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Enes Yıldız
Herhangi bir teknolojik altyapılı parçanın fazla ısınması hem kendisine hem sana zarar. Ekran kartı da fazla ısınırsa hem performansı düşer hem ömrü kısalır

Sagopa Kajmer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Selim Kozan
Selam. Bu kartı almayı düşünüyorum ama Isınma problemi var bunu zaten bilmeyen yoktur. Kart 85 Derecelerde çalışsa bunun ne gibi bir zararı var? Performansmı düşer? Ömrümü azalır? DA-Sistem 2 de özelleştirerek almayı düşünüyorum 5700XT alabilecekken 5600XT a düşmek istemiyorum. Bu yüzden ısınması çok bir zarar vermiyorsa performansı düşmüyorsa almak istiyorum. Kartı uzun süre kullanacağım. Ömrü kısalıyorsa özellikle belirtin lütfen.
Ama Evo modellerinde ısınma sorunu kalktı diye biliyorum

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Performans da düşer, ömrü de düşer asla almayın. Memory kısmı ise ped eksikliğinden 100 dereceyi bile görüyor.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Aslında memory kısmı 100 derece görmese kart 85 görse herhangi bir sıkıntı yok o kart sıcak çalışır ki 85 görmez zaten 81 falan olur buda gayet normal bi sıcaklık 5700xt için. STOK tasarım modeller 85 derecelerde gezerken MHz bile düşürmüyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,131
Üyeler
166,327
Son üye
tanny
Top Bottom