Yaklaşık 2 gün önce bir konu açmıştım, monitör tavsiyesi adına ve bir çok kişi;
Bu monitörü önerdi. Bende daha fazla bekleyemeyeceğim için satın aldım. Sitesinde 27 Mayıs tarihinde veya daha geç gelebilir yazmasına rağmen 19 Mayıs yani bugün elime geçti. Şaşırdım 17'Sinin gecesinde sipariş vermiştim.
Neyse yorumlarıma geçeyim öncelikle;
Monitör renkleri çok canlı. IPS panel olduğu için de gayet iyi ve net gösteriyor.
Alıntıyı görüntüle
İşaretlediğim kısım ısınıyor. Çok değil,
normal bir sıcaklık tuşlara basarken hissediyorsun.
Yükseklik ayarı (0~150mm) Kendi ekseninde döndürme (+62°~-62°) Öne arkaya eğme (+20° ~ -5°)
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Dik çevirme (+90°~-90°)
Alıntıyı görüntüle
Tek eksik gördüğüm kısım 90* dik çevirirken ufak zorlama yapıyor gibi oldum. Onun dışında sorunum yok. (Bende becerememiş olabilirim.
)
Bir beğenmediğim kısım da eğer MOBA moduna geçerseniz renklerin çok bozulması:
ÖRN:
Alıntıyı görüntüle
Onun dışında geri kalan modlar gayet güzel.
Monitörde ekstra olarak kendine ait 2 adet hoparlörü var. Eğer hoparlörünüz yoksa sizi idare eder. Öyle çok bir ses beklemeyin, ama sesi gayet iyi.
Gelelim kutu içeriğine:
Pek zengin bir kutu içeriği bulunduğu söylenemez ama gayet idare eder.
HDMI kablosu-Güç kablosu-Kullanım kılavuzu-Garanti belgesi.
Kutunun içeriğinde bunlar var. HDMI kablosu 1.2 sanırım, 120 Hz kullanabildim en fazla. Ekstra olarak DisplayPort kablosu almanızı şiddetle öneririm.
Özet:
Ben gayet beğendim, beklentilerimi fazlasıyla karşıladı. Eski bir ekran kartı olduğu için şuan elimde bütün özelliklerini kullanamadım.
AMD Freesync ve Nvidia G-Sync destekliyor. GTX-RTX serisi her kartta G-Sync açabilirsiniz.
Eğer sormak istediğiniz soru olursa seve seve cevaplarım.