Bence direk asus tercih et diğer monitörün fiyatına 165hz var zatenBu iki monitörden hangisi daha iyidir herkes farklı cevap veriyor kararsız kaldım
Kanka ASUS modele aşık oldum ama yerinde olsam 165/1 TUF modeli alırdım.Bu iki monitörden hangisi daha iyidir herkes farklı cevap veriyor kararsız kaldım
aoc den çok fazla ölü piksel çıktığını duydum vg249q kullanıyorsanıuz bıçak sorum olucak.Ben Asus TUF VG249Q kullanıyorum. Gayet güzel alınabilir. Ama bence hangisi ucuzsa onu al, aralarında aman aman bir fark yok.
link atar mısınKanka ASUS modele aşık oldum ama yerinde olsam 165/1 TUF modeli alırdım.
Bende hiçbiri yok. Tabii şans meselesi, seninkinde çıkabilir. O yüzden güvenilir bir yerden al. DP kablosu çıkmıyor ama içinden çıkan HDMI ile 144Hz görüntü alabiliyorsun. Ses kalitesi normal bir monitör hoparlörüne göre gayet iyi.aoc den çok fazla ölü piksel çıktığını duydum vg249q kullanıyorsanıuz bıçak sorum olucak.
ses kalitesi nasıl, parlaklık candela, ışık sızması ghosting oluyor mu içinden dp kablosu çıkıyor mu
elden gidip vatandan almayı düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
link atar mısın
Atayım kanka bekleaoc den çok fazla ölü piksel çıktığını duydum vg249q kullanıyorsanıuz bıçak sorum olucak.
ses kalitesi nasıl, parlaklık candela, ışık sızması ghosting oluyor mu içinden dp kablosu çıkıyor mu
elden gidip vatandan almayı düşünüyorum
link atar mısın
kanka ikisi arasında kaldım ya aoc yada asus vg249q sen olsan hangisini alırdınAtayım kanka bekle
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...080-hdmı-dp-gaming-monitör-siyah-1211220.html bu monitör geçen hepsiburada'da 1650TL idi ama artmış buradan alın
Ben 165 diye ASUS alırım 144 modeli yan dönebiliyor bu arada asus alırdım herhaldekanka ikisi arasında kaldım ya aoc yada asus vg249q sen olsan hangisini alırdın