Neler Yeni

İnceleme ASUS TUF VG249Q1R 23.8 IPS 165HZ Monitörü Mağazada İnceledim.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
165 HZ olması kötü ürün olduğunu değiştirmiyor.
Kardeşim bu sana göre bir düşünce ben gözümle gördüğümü dilim döndüğünce anlattım. Ayrıca neyi kötü ben anlamadım. Kötü alınmaz kötü alınmaz diyorsun da şurası kötü o yüzden alınmaz demiyorsun. Ben diyorum ki pivot özelliği yok orasu kötü. Pivot arayanlar almasın. Ama renkleri benim hoşuma gitti. Malzeme kalitesi ve inceliği güzel. Fiyatıda uygun daha da uygun olduğu zamanlar oldu fp olarak alınabilir bir ürün.

Yigitxq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Halil Yiğit
Ürünü kullanıyorum renkleri gayet güzel. 1350 civarına almıştım mediamarkt üzerinden. Gayet ince kaliteli bir ürün neden kötü diyorsunuz anlamadım :D. Bana gelenin tek sıkıntısı ips glow olması oda normal olduğu için iade etmedim gayet başarılı bir ürün.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Ürünü kullanıyorum renkleri gayet güzel. 1350 civarına almıştım mediamarkt üzerinden. Gayet ince kaliteli bir ürün neden kötü diyorsunuz anlamadım :D. Bana gelenin tek sıkıntısı ips glow olması oda normal olduğu için iade etmedim gayet başarılı bir ürün.
Kardeşim derler onlar. :D Adama diyorum gözümle test ettim malzeme kalitesi falan fena değil. Renkleri yan yana gördüğüm kadarıyla da başarılı uygun fiyatı da var alternatif çoğunluğu da olur alınır diyorum. :D Kötü kötü diyip duruyor ama neresi kötü olduğunu söylemiyor. :D

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar son zamanlarda çoğu kişinin satın aldığı ve çoğu kişinin almayı düşündüğü 165hz Asusun bu monitörünü bugün AVM de gördüm. Biraz inceleme fırsatım oldu. Zaten bu fiyat aralığında 165hz ips olarak önerdiğim bir monitördü. Alanlarım memnun olduğu bir monitördü. Gözümle de inceleyince tam karar verdim. Monitör fotolardaan göründüğünden çok daha estetik. Çok ince ve renk kalitesi gerçekten iyi. Fotoğrafta nasıl görünüyor bilmiyorum ama diğer monitörlerle yan yana durduğu içi,n net gözlemledim baya iyi. Fotoğraflarınıd da çektim bakabilirsiniz. Hem en olarak kalın değil. Hemde çerçevesi çok ince. Bu fiyat aralığında 165 HZ İPS bir monitör arayan arkadaslar alabilirler. Bir ara 1499 TL ye kadar düşmüştü. Tek eksiği pivot özelliği yok. Oda bence çokta gerekli değil. O da olsa zaten fiyatı 2200 2300 TL den aşağı olmaz.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
6 ay kadar önce almıştım, hala kullanıyorum gerçekten çok memnunum (ips glow takıntısı olanlar almasın :D)

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
6 ay kadar önce almıştım, hala kullanıyorum gerçekten çok memnunum (ips glow takıntısı olanlar almasın :D)
o sorunda çoğu fp ips ürünlerde var zaten. Senin ki biraz fazlaysa bilmem ama 2 hafta önce 4500 TL ye Viewsonic xg270 aldı arkadasım onda bile var.

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper
Ufo testi atabilir misiniz :)

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
o sorunda çoğu fp ips ürünlerde var zaten. Senin ki biraz fazlaysa bilmem ama 2 hafta önce 4500 TL ye Viewsonic xg270 aldı arkadasım onda bile var.
Yok hayır hiç fazla değil, hatta gözüm gayet alıştı hiç yokmuş gibi geliyor :D

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Yok hayır hiç fazla değil, hatta gözüm gayet alıştı hiç yokmuş gibi geliyor :D
çokta değilse takılmana gerek yok. Dediğim gibi FP ips ürünlerde genelde hep oluyor.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Monitör incelemek gidip de gördüğün ile olmaz. Buradan bile bilmediğin belli.

vg.JPG

BİLMEDİĞİNİZ ÜRÜNLERİN İNCELEMESİNE GİRİŞMEYİN!
vg1.JPG

vggg.JPG

Daha ekran alıntısı paylaşmama gerek var mı?

8-bit monitör kullanan biri bu önerdiğiniz çöp monitörü alınca artık kör olur.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Monitör incelemek gidip de gördüğün ile olmaz. Buradan bile bilmediğin belli.

Alıntıyı görüntüle
BİLMEDİĞİNİZ ÜRÜNLERİN İNCELEMESİNE GİRİŞMEYİN!
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Daha ekran alıntısı paylaşmama gerek var mı?
hhahah kardeşim sen şakamısın ya. :D tamam bu arkadasımız beğenmemiş olabilir. Bak yukarda ki yorumlara kullanıp renkerini beğenen insanlar da var. Bende ilk görüşüme göre beğendim. :D Bak her ürünnü sorunlu modeli olabilir. Neden tersosun bu kadar? Yani yukarda 2-3 kişi kullanıyorum renkler güzel yazmış görmüyorsun. gidip baska forumlardan inceleme atıyorsun. :D Kötü bir monitör değil FP açısından alınabilir bir iyi bir monitör diyorum bunda anlamayıp hala uzatacak ne var?

mythrowib

80+ Silver
Arkadaşlar son zamanlarda çoğu kişinin satın aldığı ve çoğu kişinin almayı düşündüğü 165hz Asusun bu monitörünü bugün AVM de gördüm. Biraz inceleme fırsatım oldu. Zaten bu fiyat aralığında 165hz ips olarak önerdiğim bir monitördü. Alanlarım memnun olduğu bir monitördü. Gözümle de inceleyince tam karar verdim. Monitör fotolardaan göründüğünden çok daha estetik. Çok ince ve renk kalitesi gerçekten iyi. Fotoğrafta nasıl görünüyor bilmiyorum ama diğer monitörlerle yan yana durduğu içi,n net gözlemledim baya iyi. Fotoğraflarınıd da çektim bakabilirsiniz. Hem en olarak kalın değil. Hemde çerçevesi çok ince. Bu fiyat aralığında 165 HZ İPS bir monitör arayan arkadaslar alabilirler. Bir ara 1499 TL ye kadar düşmüştü. Tek eksiği pivot özelliği yok. Oda bence çokta gerekli değil. O da olsa zaten fiyatı 2200 2300 TL den aşağı olmaz.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Benim beğenmedim noktası çerçeveleri bir tık kalın fotoğrafta (belki gerçekte öyle değildir bilmiyorum) bide ayak tasarımı sanki 2000 monitörü gibi

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
ÜRÜN KÖTÜ KABULLEN!

Sözde 8 bit(6+FRC) gözüken bu tezek öneri monitörün çöp.

IPS monitör alıyoruz parlaklık 250. Karanlıkta sanki TN panel kullanıyoruz.

Çok meraklıysan al sana monitör:

Bilmediğiniz konularda insanların kanını beynine sıçratmaya ne meraklısınız.

144 ve 165 bir bahane değil. Bunu da ANLA. 165 HZ yolunca saçma sapan ürün öneriyorsun. Damgayı koydum monitör bilmiyorsun!

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,240
Üyeler
161,417
Son üye
Alican3636
Top Bottom