Fabrizio Romano
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
165 HZ olması kötü ürün olduğunu değiştirmiyor.
Kardeşim bu sana göre bir düşünce ben gözümle gördüğümü dilim döndüğünce anlattım. Ayrıca neyi kötü ben anlamadım. Kötü alınmaz kötü alınmaz diyorsun da şurası kötü o yüzden alınmaz demiyorsun. Ben diyorum ki pivot özelliği yok orasu kötü. Pivot arayanlar almasın. Ama renkleri benim hoşuma gitti. Malzeme kalitesi ve inceliği güzel. Fiyatıda uygun daha da uygun olduğu zamanlar oldu fp olarak alınabilir bir ürün.165 HZ olması kötü ürün olduğunu değiştirmiyor.
Kardeşim derler onlar. Adama diyorum gözümle test ettim malzeme kalitesi falan fena değil. Renkleri yan yana gördüğüm kadarıyla da başarılı uygun fiyatı da var alternatif çoğunluğu da olur alınır diyorum. Kötü kötü diyip duruyor ama neresi kötü olduğunu söylemiyor.Ürünü kullanıyorum renkleri gayet güzel. 1350 civarına almıştım mediamarkt üzerinden. Gayet ince kaliteli bir ürün neden kötü diyorsunuz anlamadım . Bana gelenin tek sıkıntısı ips glow olması oda normal olduğu için iade etmedim gayet başarılı bir ürün.
6 ay kadar önce almıştım, hala kullanıyorum gerçekten çok memnunum (ips glow takıntısı olanlar almasın )Arkadaşlar son zamanlarda çoğu kişinin satın aldığı ve çoğu kişinin almayı düşündüğü 165hz Asusun bu monitörünü bugün AVM de gördüm. Biraz inceleme fırsatım oldu. Zaten bu fiyat aralığında 165hz ips olarak önerdiğim bir monitördü. Alanlarım memnun olduğu bir monitördü. Gözümle de inceleyince tam karar verdim. Monitör fotolardaan göründüğünden çok daha estetik. Çok ince ve renk kalitesi gerçekten iyi. Fotoğrafta nasıl görünüyor bilmiyorum ama diğer monitörlerle yan yana durduğu içi,n net gözlemledim baya iyi. Fotoğraflarınıd da çektim bakabilirsiniz. Hem en olarak kalın değil. Hemde çerçevesi çok ince. Bu fiyat aralığında 165 HZ İPS bir monitör arayan arkadaslar alabilirler. Bir ara 1499 TL ye kadar düşmüştü. Tek eksiği pivot özelliği yok. Oda bence çokta gerekli değil. O da olsa zaten fiyatı 2200 2300 TL den aşağı olmaz.
ASUS TUF VG249Q1R 23.8 inç 165 hz 1 ms IPS Freesync Gaming Monitör Siyah
TUF VG249Q1R 23.8 inç 165 hz 1 ms IPS Freesync Gaming Monitör Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!www.mediamarkt.com.tr
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
o sorunda çoğu fp ips ürünlerde var zaten. Senin ki biraz fazlaysa bilmem ama 2 hafta önce 4500 TL ye Viewsonic xg270 aldı arkadasım onda bile var.6 ay kadar önce almıştım, hala kullanıyorum gerçekten çok memnunum (ips glow takıntısı olanlar almasın )
Yok hayır hiç fazla değil, hatta gözüm gayet alıştı hiç yokmuş gibi geliyoro sorunda çoğu fp ips ürünlerde var zaten. Senin ki biraz fazlaysa bilmem ama 2 hafta önce 4500 TL ye Viewsonic xg270 aldı arkadasım onda bile var.
çokta değilse takılmana gerek yok. Dediğim gibi FP ips ürünlerde genelde hep oluyor.Yok hayır hiç fazla değil, hatta gözüm gayet alıştı hiç yokmuş gibi geliyor
hhahah kardeşim sen şakamısın ya. tamam bu arkadasımız beğenmemiş olabilir. Bak yukarda ki yorumlara kullanıp renkerini beğenen insanlar da var. Bende ilk görüşüme göre beğendim. Bak her ürünnü sorunlu modeli olabilir. Neden tersosun bu kadar? Yani yukarda 2-3 kişi kullanıyorum renkler güzel yazmış görmüyorsun. gidip baska forumlardan inceleme atıyorsun. Kötü bir monitör değil FP açısından alınabilir bir iyi bir monitör diyorum bunda anlamayıp hala uzatacak ne var?Monitör incelemek gidip de gördüğün ile olmaz. Buradan bile bilmediğin belli.
Alıntıyı görüntüle
BİLMEDİĞİNİZ ÜRÜNLERİN İNCELEMESİNE GİRİŞMEYİN!
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Daha ekran alıntısı paylaşmama gerek var mı?
Benim beğenmedim noktası çerçeveleri bir tık kalın fotoğrafta (belki gerçekte öyle değildir bilmiyorum) bide ayak tasarımı sanki 2000 monitörü gibiArkadaşlar son zamanlarda çoğu kişinin satın aldığı ve çoğu kişinin almayı düşündüğü 165hz Asusun bu monitörünü bugün AVM de gördüm. Biraz inceleme fırsatım oldu. Zaten bu fiyat aralığında 165hz ips olarak önerdiğim bir monitördü. Alanlarım memnun olduğu bir monitördü. Gözümle de inceleyince tam karar verdim. Monitör fotolardaan göründüğünden çok daha estetik. Çok ince ve renk kalitesi gerçekten iyi. Fotoğrafta nasıl görünüyor bilmiyorum ama diğer monitörlerle yan yana durduğu içi,n net gözlemledim baya iyi. Fotoğraflarınıd da çektim bakabilirsiniz. Hem en olarak kalın değil. Hemde çerçevesi çok ince. Bu fiyat aralığında 165 HZ İPS bir monitör arayan arkadaslar alabilirler. Bir ara 1499 TL ye kadar düşmüştü. Tek eksiği pivot özelliği yok. Oda bence çokta gerekli değil. O da olsa zaten fiyatı 2200 2300 TL den aşağı olmaz.
ASUS TUF VG249Q1R 23.8 inç 165 hz 1 ms IPS Freesync Gaming Monitör Siyah
TUF VG249Q1R 23.8 inç 165 hz 1 ms IPS Freesync Gaming Monitör Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!www.mediamarkt.com.tr
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle