Alper Arıkan
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Dalga geçmiyon dimi genelde orta seviye diyorlardı dakanka bu arada hoporleri bayaaaaaaaa kaliteli
Dalga geçmiyon dimi genelde orta seviye diyorlardı dakanka bu arada hoporleri bayaaaaaaaa kaliteli
kanka vallaha mukemmel sesi kalıbımı basarım yaniDalga geçmiyon dimi genelde orta seviye diyorlardı da
Tamam o zaman, güveniyorum sanakanka vallaha mukemmel sesi kalıbımı basarım yani
Asusun cio su olsam bu kadar övmezdim. Güvencende zaten.Tamam o zaman, güveniyorum sana
IPS monitörlerde zaten VA ya göre çok daha az ghosting var benim monitörüm VA zaten. Az olduğu için fark edilmemiş. Ama var mı var sonuçtaTamam o zaman, güveniyorum sana
Ben VA da daha az diye biliyordumIPS monitörlerde zaten VA ya göre çok daha az ghosting var benim monitörüm VA zaten. Az olduğu için fark edilmemiş. Ama var mı var sonuçta
KeşkeBen VA da daha az diye biliyordum
Yukarıda yazdığım gibi, yarın ilk iş bu mesajları babama okutup alıyorum, teşekkürlerAlınır bu arada bende Asus VG258QR 165HERTz TN Panel monitör kullanıyorum TN panel olmasına göre çok güzel bir panele sahip.Alınır İPS panelmiş kaçırma derim.
Reis son bişey sorucam, sadece zifiri karanlık bir odada ve simsiyah bir arkaplanda belli oluyor değil mi? Ben genellikle gündüzleyin, aydınlık bir ortamda kullanacağım daKeşke
Alakası yok onunla her ortamda gözükürReis son bişey sorucam, sadece zifiri karanlık bir odada ve simsiyah bir arkaplanda belli oluyor değil mi? Ben genellikle gündüzleyin, aydınlık bir ortamda kullanacağım da
Arkaplan başka renk olsa bile mi?Alakası yok onunla her ortamda gözükür
Arkaplan beyaz ve yazılar siyah olduğunda çok kötü oluyor. Ama bunun gece veya gündüz olmasıyla alakası yok. Siyah arkaplana Siyah yazı da kötü oluyorArkaplan başka renk olsa bile mi?