Neler Yeni

Yardım ASUS TUF VG249Q1R Hakkında Son Konu(Alınır mı?)

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
aldım bi baktım fena değildi. Bayağı ince bir ekran. Ayağı güzel değil, hele benim masaya hiç olmadı ekran dibime girdi, iadeye yolladım. İnşallah ederler sıfır mal.
Ederler bence, ips glow çok fazla mıydı veya baktınız mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beyaz ışık, ışık sızmasıdır. Ghosting bambaşka bir olay. Hareket eden cisimlerin gölge bırakmasıdır ghosting.
İps glow da ışık sızmasının başka bir hali mi oluyor?

krammer

80+ Bronze
Gayet iyi fakat ben olsam bunu alırdım,
Hem daha ucuz hem de özellikleri aynı ekstradan yukarı aşşağı ayarlayabiliyorsun.
O sitenin yanlış bilgilendirmesi hocam hem pivot hem IPS diye çok uygun gelmişti satıcıya sorduğumda tn panel site yanlış yazmış demişti

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
O sitenin yanlış bilgilendirmesi hocam hem pivot hem IPS diye çok uygun gelmişti satıcıya sorduğumda tn panel site yanlış yazmış demişti
O fiyata gerçekten imkansız gibi bişey, gerçi 2-3 ay önce imkansız değildi de :(

krammer

80+ Bronze

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
kanka asus tuf u al derim ben o ghostink midir nedir o ne soyle varmı yokmu diyim sana
Reis monitörü aldım ama şua renk ayarını bi yapamadım, ya çok parlak oluyo ya da çok soluk. Senin kullandığın ayarları söyler misin bana? (kontrast, doygunluk vs.)

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
Reis monitörü aldım ama şua renk ayarını bi yapamadım, ya çok parlak oluyo ya da çok soluk. Senin kullandığın ayarları söyler misin bana? (kontrast, doygunluk vs.)
Bende bu monitörü kullanıyorum ama fuul parlaklıkta tek ayarladığım şey modları oyunlarda fps modu kullanıyorum normal olarak fps manzara modu falan kullanıyorum sizde diğer modları deneyin belki size uygun bir mod vardır

Top Bottom