Ben VG259QM alacağım onda bir sorun yoktur umarım ?Paneli çok sorunlu. Çook fazla ghosting problemi var. ölü piksel ve ışık sızmasıda çok çıkıyor.
Bunu almanız daha iyi olurdu.
Daha iyisini bulursunuz.Tuf monitörleri çok beğenmiyorum. Panel problemleri bolca var. İndirim bekleyin 5000tl fazla buna.Ben VG259QM alacağım onda bir sorun yoktur umarım ?
Gardaşım 24 / 24.5 inç i geçmeyecek kesinlikle + 240 hz olacak + IPS veya VA kabul ederim. TN olmaz. CS:GO Hardcore için.Daha iyisini bulursunuz.Tuf monitörleri çok beğenmiyorum. Panel problemleri bolca var. İndirim bekleyin 5000tl fazla buna.
Pahalı fakat xl2546 serisi şu an için piyasada alabileceğiniz en iyi 240hz monitör.Tepki süresi ve özellikleri bakımından fps oyunlarında ips panelleri tokatlıyor.Pahalı ama bir çok sebebi var durduk yere pahalı değil.Gardaşım 24 / 24.5 inç i geçmeyecek kesinlikle + 240 hz olacak + IPS veya VA kabul ederim. TN olmaz. CS:GO Hardcore için.
XL2546 vs çok pahalı üstelik TN panel, hem ben YouTube da da takılıyorum - Fİlm İzlerim - Corel [Grafik Tasarım] ile de uğraşıyorum
Ama VG259QM e de pahalı diyorlar ki evet pahalı fakat şu piyasa da anca ona güç yeterPahalı fakat xl2546 serisi şu an için piyasada alabileceğiniz en iyi 240hz monitör.Tepki süresi ve özellikleri bakımından fps oyunlarında ips panelleri tokatlıyor.Pahalı ama bir çok sebebi var durduk yere pahalı değil.
evet kesinlikle pahalı geçen yaz indirimle 2.800tl ye satılan bir monitördüAma VG259QM e de pahalı diyorlar ki evet pahalı fakat şu piyasa da anca ona güç yeter
240 hz istesen sen ne alırsın şuan ? En fazla 5K bütçe ileevet kesinlikle pahalı geçen yaz indirimle 2.800tl ye satılan bir monitördü
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mecbur olmadıktan sonra bu zamanda bu monitörler alınmaz.Bence onlarda mecbur indirime gidecekleri vakitler olacak.Çok saçma fiyatlar gerçekten.
Panel değil, arka aydınlatma ve iç yapı olarak berbatlar. Bazı modellerinde bilinen panellere baktığın zaman aynı paneli kullanan diğer modellerin ona göre çok daha iyi olduğunu ve sorunun panelde olmadığını anlarsın.Daha iyisini bulursunuz.Tuf monitörleri çok beğenmiyorum. Panel problemleri bolca var. İndirim bekleyin 5000tl fazla buna.