14 gün içerisinde mi geri gönderdiniz?Asus TUF Gaming VG249Q kullanıyorum. Hepsiburada'dan aldım. İlk aldığımda 1 ölü piksel vardı, geri gönderdim ve değişim yaptılar.
Hatalı gelen ger ürünü iade hakkınız vardır.Asus Tuf Gaming VG24VQ modelinde 14gün sonunda 1 tane ölü piksel çıktığını varsayarsak monitörü iade/değişim talep etme hakkım var mı?
14 gün geçtikten sonra bazıları 3 ölü pikselden sonra iade edilebildiğini söylüyor bazıları tek ölü pikselde bile iade hakkım olduğunu söylüyor.Hatalı gelen ger ürünü iade hakkınız vardır.
İade kabul etmezlerse dava açma hakkınız var .14 gün geçtikten sonra bazıları 3 ölü pikselden sonra iade edilebildiğini söylüyor bazıları tek ölü pikselde bile iade hakkım olduğunu söylüyor.
Almak zorundalarAsus Tuf Gaming VG24VQ modelinde 14gün sonunda 1 tane ölü piksel çıktığını varsayarsak monitörü iade/değişim talep etme hakkım var mı?
Geldikten 2 gün sonra gönderdim.14 gün içerisinde mi geri gönderdiniz?
Anladım ben monitörü aldığım tarihten 14 gün geçince ölü piksel çıkınca geri alıyorlarmı onu merak ettimGeldikten 2 gün sonra gönderdim.
Hangi satıcı dan almıştınızAsus TUF Gaming VG249Q kullanıyorum. Hepsiburada'dan aldım. İlk aldığımda 1 ölü piksel vardı, geri gönderdim ve değişim yaptılar.
Turuncu bilgisayarHangi satıcı dan almıştınız
Nasıldı beğendinizmi önerirsiniz yoksa daha iyisi varmı dersinizTuruncu bilgisayar
Aoc 24g2u ve xg2405 arasında kaldımNasıldı beğendinizmi önerirsiniz yoksa daha iyisi varmı dersiniz